Με γιορτινή ατμόσφαιρα έπεσε η αυλαία στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2017» (φωτογραφίες)

 

Η δεύτερη διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 περνάει στην ιστορία. Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου έπεσε για αυτήν την χρονιά η αυλαία στον θεσμό που φαίνεται να έχει ήδη κατακτήσει ηγετική θέση στα τεκταινόμενα της επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο.

 

Πλατιά χαμόγελα από διοργανωτές και εκθέτες, ατμόσφαιρα γιορτής και αισιοδοξίας, ήταν το λογικό επακόλουθο του γεγονότος ότι η Έκθεση κυριολεκτικά κατακλύστηκε από κόσμο όλες τις ημέρες της διοργάνωσης. Η υπόσχεση ήταν μία: το επόμενο ραντεβού της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ να είναι ακόμα πιο δυνατό.

 

Μια γιορτή για όλους

 

Ειδικά την Κυριακή, δεδομένου ότι ήταν η τελευταία ημέρα της Έκθεσης, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα γιορτινό. Στο παραδοσιακό παντοπωλείο που είχε στηθεί μέσα στην έκθεση παρασκευάστηκαν από τους σεφ ιδιαίτερες συνταγές με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που ανέδειξαν τον πλούτο της πελοποννησιακής κουζίνας.

 

Το highlight της βραδιάς ήταν η φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλίου που επισκέφτηκε το απόγευμα τους χώρους της έκθεσης γεμίζοντας τον χώρο με όμορφες νότες – ήταν πραγματικά μία ιδιαίτερα όμορφη στιγμή.

 

Πριν το κλείσιμο της έκθεσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα Δερτιλή, τον κύριο Παύλο Γκρέκη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο παρέδωσαν σε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες δίπλωμα συμμετοχής για την επιτυχημένη παρουσία τους στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ το οποίο συνυπογράφουν οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Αρκαδίας Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

Η γενικότερη εντύπωση του συνόλου των εκθετών είναι ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες περιφερειακές εκθέσεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μια σημαντική σύμπραξη φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρηματιών/παραγωγών που έχει απτά θετικά αποτελέσματα στην συνολική επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου. Πέρα από την εξωστρέφεια που αποπνέει υπήρξαν επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς του εξωτερικού και ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες με στόχο την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Πελοποννήσου.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος στο κλείσιμο της έκθεσης έκανε έναν σύντομο απολογισμό τονίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος αλλά και την πανθομολογούμενη επιτυχία που είχε αυτή η προσπάθεια.

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στην επικράτεια του οποίου φιλοξενήθηκε η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ οργάνωσε ένα δυναμικό πάρτι στο οποίο συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι εκθέτες και όσοι επισκέπτες βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο εκθεσιακό κέντρο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια