«Άλλος Δρόμος»: Η Περιφέρεια απέρριψε 3 έργα του Δήμου Άργους λόγω ελλιπών φακέλων

 

Ανακοίνωση της παράταξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών
«ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

 

Απέρριψε η Περιφέρεια Πελοποννήσου τρία έργα του Δήμου Άργους – Μυκηνών συνολικής δαπάνης 3.445.960 € με το σκεπτικό ότι οι φάκελοι που υποβλήθηκαν ήταν ελλιπείς!

 

Πρόκειται:

 

1) ΥΔΡΕΥΣΗ Τ.Κ. ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ συνολικής δημόσιας δαπάνης 514.600 €

 

2) ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΟΔΟ ΚΟΥΡΤΑΚΙΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ) συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.709.960 €

 

3) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R.O.) ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΜΥΜΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΡΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.221.400 €

 

Ρωτάμε:

 

Η ΔΕΥΑΡΜ, της οποίας πρόεδρος είναι ο δήμαρχος κ. Καμπόσος, δεν έχει υποβάλει στο παρελθόν προτάσεις χρηματοδότησης;

 

Ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης και οι υπηρεσίες του γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να ζητήσουν συμπληρωματικά στοιχεία ή έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών;

 

Εκτιμούμε ότι απόρριψη χρηματοδότησης των τριών παραπάνω έργων είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας και των προσωπικών αντιπαραθέσεων μεταξύ Περιφέρειας και του Δήμου.

 

Όπως και να έχει, πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης να απολογηθούν στους πολίτες για την απώλεια και τελικά τη μη υλοποίηση των έργων αυτών, τα οποία έχουν να κάνουν με την ποιότητα και την ποσότητα του πόσιμου νερού.

 

Δείτε στη διαύγεια τις αποφάσεις απόρριψης της Περιφέρειας:

 

Για την ύδρευση ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΟΥ

 

Για την υδροδότηση ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ

 

Για τη λειτουργία μονάδας αντίστροφης ώσμωσης στο αντλιοστάσιο Αμυμώνης

3 σχόλια

  1. Άντε τώρα τι θα ακούσουμε στο διάγγελμα.
    Αλλά ποιος έχει την ευθύνη δεν θα μας πει.
    Και τους φακέλους δεν πιστεύει κανένας μας πως θα έπρεπε να τους συμπληρώσουν… άλλοι.

  2. Εσείς εκεί στην αντιπολίτευση, δεν φτάνει που βγάζετε ανακοινώσεις μια φορά το εξάμηνο, τα κάνετε και χειρότερα τα πράγματα. Εντάξει, έχετε δίκιο που κατηγορείτε τον Καμπόσο που δεν έκανε πλήρεις μελέτες, τι σας φταιει όμως η Περιφέρεια που τις απέρριψε ως όφειλε? Επειδή στη συγκεκριμμένη περίπτωση έκανε τη δουλειά της, τη κατηγορείτε κι από πάνω? Μάλλον ο στόχος σας δεν είναι να φάτε μόνο τον Καμπόσο αλλά να χτυπήσετε και τον άλλο αντίπαλο. Με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια δηλαδή. Την Περιφέρεια βρείτε να τη χτυπήσετε με άλλα επιχειρήματα εκεί που είναι υπεύθυνη. Εσείς εκτίθεστε. Σημείωση, για να μην παρεξηγηθώ: Δεν είμαι Τατουλικός ή Χειβιδοπουλικός.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια