Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Ενόψει πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Άργους, ανακοίνωση της κίνησης κατά των πλειστηριασμών

Φωτογραφία αρχείου

 

Πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Άργους και η κίνηση κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος Αργολίδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Σήμερα Τετάρτη χρειαζόμαστε την στήριξη και την παρουσία όσων στηρίζουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Σας περιμένουμε 15:30 στο Ειρηνοδικείο του Άργους που είναι προγραμματισμένος πλειστηριασμός από τράπεζα.

 

Η δράση των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς έχει ακυρώσει έως τώρα περισσότερες από 800 υποθέσεις και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική! Εμείς θα επιμείνουμε στον αγώνα να μην περάσει καμία λαϊκή περιουσία στα χέρια τράπεζας, παρά την απόσταση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ναυπλίου (συμβολαιογράφοι Πελοποννήσου) από την αγωνία των ανθρώπων που είναι θύματα της κρίσης και αδυνατουν να εξοφλήσουν τα κόκκινα δάνεια τους.

 

Η διοίκηση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου ας απαντήσει στους πολίτες της Πελοποννήσου γιατί δεν επέτρεψε την παρουσία εκπροσώπων των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κρίσιμη συνέλευση των Πελοποννήσιων συμβολαιογράφων; Μάλιστα είχαμε ζητήσει από μέρες να πάρουμε το λόγο μεταφέροντας τη φωνή αυτών που ή ζωή τους καταστράφηκε στα χρόνια της κρίσης. Επίσης, ρωτάμε γιατί μέχρι σήμερα δεν δίνουν στη δημοσιότητα την απόφαση της κυριακάτικης συνέλευσης τους;

 

Να καταργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη Θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας

 

Ας διεκδικήσουμε τη ζωή μας πίσω!

 

 

1 σχόλιο