Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Η ΟΕΒΕ Αργολίδας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές ελεύθερων επαγγελματιών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ΟΕΒΕ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, μεταξύ της υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου και των εκπρόσωπων των εργοδοτικών φορέων ζητήθηκε η άμεση ενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισηςόπως προβλέπεται άλλωστε από το άρθρο 15 του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

 

Η Ενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς των ΕΦΚΑ θα δώσει την ευκαιρία στις υπερχρεωμένους επαγγελματίες βιοτέχνες έμπορους και στις επιχειρήσεις να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και να ανασάνουν οικονομικά μετά τις πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις που έχουν δεχτεί τα τελευταία χρόνια.

 

Για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας έχει ως καίριο αίτημα το πάγωμα των ληξιπροθέσμων οφειλών ως 31/12/2016, παράλληλα, είναι εξίσου σημαντικό η προώθηση της υπαγωγήςστην ρύθμιση των 120 δόσεων να προβλέπει όλους τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες Έμπορους και όχι μόνο συγκεκριμένουςεπαγγελματικούςκλάδους.

 

Κοινοποίηση:
Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ Αναστάσιο Πετρόπουλο
ΓΣΕΒΕΕ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ &ΜΗ
ΜΜΕ

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης

Ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.