Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εισαγωγή καταρτιζομένων στην Τουριστική Σχολή Αργους

 

Η Διεύθυνση του ΙΕΚ Πελοποννήσου (Τουριστικής Σχολής Αργους) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες (περιοχής Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελοποννήσου) που επιθυμούν να σπουδάσουν Μαγειρική Τέχνη & Ξενοδοχειακά ότι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισαγωγής υποψηφίων καταρτιζόμενων με μοριοδότηση της εκπαιδευτικής χρονιάς 2017 – 2018.

 

Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό (2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα).

 

Με σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί (www.mintour.edu.gr) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 28Αυγούστου έως 15Σεπτεμβρίου (9πμ – 2.30 μμ) προκειμένου να μοριοδοτηθούν και να εισαχθούν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο 2017 – 2018.

 

Η κατάρτιση αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας.

 

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος (τηλ 27510.20127, 20115, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο).