Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου και ΕΛΜΕ Αργολίδας ζητούν αποχή από τους πλειστηριασμούς

 

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, αποφάσισε να ζητήσει από το σύλλογο Συμβολαιογράφων του Εφετείου Ναυπλίου να κινηθούν ανάλογα με τους συναδέλφους τους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών. Οι Θεσσαλονικείς συμβολαιογράφοι με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης συνεχίζουν την αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι τον Οκτώβρη και παράλληλα κατήγγειλαν τους επικείμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς…

 

Καταγγελία του ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας καταδικάζει την εκδίωξη των πολιτών που διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς κατοικιών και επαγγελματικών χώρων συμπολιτών μας στα Δικαστήρια Ναυπλίου από την αστυνομία.

 

Η χρήση βίας προκειμένου να διαρπαγεί η περιουσία πολιτών που εξαιτίας της εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων κινδυνεύουν να την χάσουν φανερώνει πόσο αντικοινωνική, ανάλγητη και άδικη είναι αυτή η διαδικασία. Και είναι ακόμη πιο άδικη αυτή η πολιτική όταν την ίδια στιγμή χαρίζονται εκατομμύρια από θαλασσοδάνεια σε μεγαλοκαρχαρίες.

 

Καλούμε τους άμεσα εμπλεκόμενους στους πλειστηριασμούς, συμβολαιογράφους και δικαστικούς λειτουργούς να απόσχουν από κάθε τέτοια διαδικασία.

 

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ