Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Ο Ant1 θα προτείνει στον Δ. Καμπόσο να γίνει συμπαρουσιαστής σε εκπομπή με θέματα Υγείας

 

του Διομήδη Πρασά

 

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο, από τον ερχόμενο Οκτώβρη, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος να είναι ο συμπαρουσιαστής στο νέο κύκλο εκπομπών του Αnt1 «Υγεία πάνω απ’ όλα».

 

Οι κυνηγοί τηλεοπτικών ταλέντων του καναλιού, ψάχνοντας στο youtube, εντόπισαν την επιστημονική ανάλυση του Δημάρχου για το θέμα των κουπουπιών και τον ιό του Δυτικού Νείλου, αντιλήφθηκαν την άρτια επιστημονική προσέγγιση του θέματος αλλά και το γεγόνος ότι ο Δ. Καμπόσος «γράφει στο γυαλί» και πήραν τη μεγάλη απόφαση: Να του προτείνουν να γίνει ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Φωτεινής Γεωργίου.

 

Η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να έχει αντιρρήσεις και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μην είναι κουνουπολόγος, ούτε καν πτηνολόγος, ωστόσο φαίνεται γνώστης των θεμάτων που άπτονται της Υγείας και της Δημόσιας Υγιεινής. Η έρευνά του ήταν πλήρης. Ποιος άραγε γνωρίζει ότι τα κουνούπια μπορούν να διανύσουν έως και 50 χιλιόμετρα, ποιος έχει υπόψη του ότι υπάρχει μια ομάδα κακών πουλιών που περιφέρεται κάθε χρόνο στην ελληνική επαρχία»;

 

Καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του Δ. Καμπόσου έπαιξε και το γεγονός ότι μπορεί να προτείνει στους τηλεθεατές προληπτικά μέτρα: «Έχετε ακούσει πολλούς να προτρέπουν το κοινό να ψεκάζει με αντικουνουπικό σπρέι όχι μόνο το δέρμα αλλά και τα ρούχα;» συμπληρώνει η Φωτεινή Γεωργίου.

 

Όπως ψιθυρίζεται, το μόνο πρόβλημα για να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική μεταγραφή, είναι οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του Δημάρχου, ο οποίος ίσως αναγκαστεί να διακόψει τη μετάδοση του διαγγέλματος της Παρασκευής.

 

«Ευχόμαστε σύντομα να καλωσορίσουμε τον Δημήτρη στη Μεγάλη Οικογένεια του Ant1» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Θοδωρής Κυριακού ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο: «Θα σπάσουν τα μηχανάκια της AGB. Η τηλεθέαση θα φτάσει 62%».

 

Ήδη οι τεχνικοί της εκπομπής έχουν κάνει το κατάλληλο μοντάζ και έχουν φτιάξει ένα ολιγόλεπτο βίντεο για τον ιό του Δυτικού Νείλου, που θα παιχτεί στο πρώτο επεισόδιο, εφόσον πέσουν οι υπογραφές συνεργασίας. Δείτε το…

 

Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ
Φανταστικές ιστορίες με αφορμή πραγματικά γεγονότα

 

 

 

 

8 σχόλια

Πρόσφατα σχόλια