Εθελοντικός καθαρισμός στο Κονδύλι και τις Βίλες (φωτογραφίες)

 

Δύο ελληνοαμερικανίδες που ζουν στην Καλιφόρνια, οι «California Girls», η Ντίνα Αργυροπούλου η οποία μεγάλωσε στο Ναύπλιο και η Selene Lawrence με καταγωγή από την Ασίνη οι οποίες βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία: Να διοργανώσουν εθελοντικό καθαρισμό σε δύο παραλίες της περιοχής: To Κονδύλι και τις Βίλες (στο Ξηροπήγαδο).
Οι εθελοντικοί καθαρισμοί έγιναν την Τρίτη 1η Αυγούστου και την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

 

Στο Κονδύλι συγκεντρώθηκαν 12 άτομα και μάζεψαν 15 σακούλες σκουπίδια, ξεκινώντας παραλιακά από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου. Στις Βίλλες ήταν 7 άτομα και μάζεψαν 10 σακούλες, όλες από σκουπίδια που ήταν στο μονοπάτι πηγαίνοντας προς την σκάλα της παραλίας.

 

 

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνες της διοργάνωσης: Ευχαριστούμε όσους ήρθαν να βοηθήσουν και μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσους μπορούμε, να μην βρίσκουμε πεταμένα σκουπίδια έξω ώστε να μην χρειάζεται να γίνονται τέτοιες δράσεις.

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια. Μακάρι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τις περιοχής να αναπτύξουν την παιδεία τους και να μην ξαναπετάξουν σκουπίδια αλλιώς η όλη σκληρή δουλειά και θέληση της ομάδας πάει στράφι. Οι κάτοικοι ειδικά θα μπορούσαν να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο και να μη στηρίζονται στους εθελοντές για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Μάθετε τα παιδιά σας να μην πετάνε σκουπίδια, γίνετε παράδειγμα για αυτά αρχίζοντας εσείς, δεν είναι μαγκιά και εξυπνάδα να πετάς τη σόδα, το τσιγάρο, το χαρτί όπου λάχει γιατί είστε βλάχοι.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια