Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών

191 Likes
15 Shares
5 Comments

 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου (8 μμ) το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου,  με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

Οικονομικά Θέματα:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017

 

2. Περί εγκρίσεως Ισολογισμού έτους 2014 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ)

 

Τεχνικά Θέματα:

3. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή δημοτικού σχολείου Κουτσοποδίου»

 

4. Περί εγκρίσεως 3ου Α.Π.Ε. και 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Άργους και καταγραφή – βελτίωση αστικής κινητικότητας και ασφάλειας κίνησης πεζών»

 

5. Περί αποδοχής διάλυσης της σύμβασης του έργου: «Ίδρυση Νέου Κοιμητηρίου Δ.Δ. Μύλων»

 

Τρέχοντα Θέματα:

6. Περί λήψεως αποφάσεως για προετοιμασία πρότασης χρηματοδότησης μέσω ανταποδοτικών τελών για σύμβαση παροχής υπηρεσιών με μόχλευση πόρων και στόχο την Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

7. Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

8. Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας των Περιπτέρων του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

9. Περί επεκτάσεως δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού

 

10. Επί του από 3-8-2017 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Αναστολή ισχύος αδειών στη Λαϊκή Αγορά Άργους»

 

11. Περί κατεδαφίσεως επικίνδυνου και ετοιμόρροπου κτίσματος στην περιοχή «ΑΚΟΒΑ» Άργους

 

12. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο: «Προμήθεια τέντας για την κάλυψη αναγκών του Ειδικού Σχολείου Άργους»

 

13. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο: «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας WC για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας»

 

14. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΤΟΜ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Α.Ε.» που εδρεύει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, για την δωρεά παράδοση προς τον Δήμο μας και διανομή χυμού ροδάκινων και νεκταρινιών

 

15. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και της Οργάνωσης Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. που εδρεύει στο Βελβεντό – Κοζάνης, για την δωρεά παράδοση προς τον Δήμο μας και διανομή χυμού ροδάκινων και νεκταρινιών

 

16. Περί δωρεάν παραχώρησης του Πολιτιστικού Κέντρου Αχλαδοκάμπου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ)» και με τον διακριτικό τίτλο «Παιδεία και Πολιτισμός», σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 185 του Κ.Δ.Κ.

 

5 Σχόλια
 • Στιφάδο 5 Αυγούστου 2017

  How about.. πώς θα διώξουμε τον καμπόσο να πάρει και τα κουνούπια μαζί, να ανασάνουμε μια φορά από την αδυσώπητη και απύθμενη βλακεία του;

  6

  0
 • Ποβοκάτορας 4 Αυγούστου 2017

  Γιατί δεν συζητάνε και περί ενσωματώσεως σύσσωμης της αντιπολίτευσης στην πλειοψηφία του Τιτανα ? αφου ετσι και αλλιώς δεν κάνουν και τίποτα

  3

  0
 • Βασίλης Ψ. 4 Αυγούστου 2017

  ” Περί επεκτάσεως δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού”: φτιάξτε πρώτα το υπάρχον δίκτυο και μετά κάντε επέκταση. Τρομάρα μας.

  2

  0
  • Ποβοκάτορας 4 Αυγούστου 2017

   ασε φιλαρακο ….αυτό έχει κονομα …..Ξέρει ο Ηγέτης …

   4

   0
 • Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2017

  Η Κορίνθου και η Δαναού θα πρέπει να επανέλθουν το ταχύτερο δυνατόν στην προηγούμενη λειτουργία τους. Πρέπει κάποια να σταματήσει αυτή η καθημερινή ταλαιπωρία με τους δρόμους.

  4

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.