Το συγκρότημα «Τρεις και Μία» στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας σε μια υπέροχη μουσική βραδιά

212 Likes
112 Shares
0 Comments

 

Στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας την Πέμπτη 20 Ιουλίου, το μουσικό συγκρότημα«Τρεις και Μία» προσέφερε απλόχερα στους έγκλειστους μια υπέροχη μουσική βραδιά.

 

Το συγκρότημα «Τρεις και Μία»με έντονη παρουσία σε μουσικές σκηνές της Αργολίδας έχει αφήσει το μουσικό του αποτύπωμα στην περιοχή. Το σχήμα αποτελείται από τους: Βασίλης Καλαγκιάς, Βαγγέλης Πετρόπουλος, Αδριανός Κατσούρης, Κρητούλα Λαρδά και Παναγιώτης Κοτσώνης.

 

Τους ξεσήκωσαν όλους με τις μουσικές τους και τα τραγούδια τους. Δεν έλειψαν βέβαια οι παραγγελιές και οι τολμηροί που τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά του συγκροτήματος, αλλά και αυτοί που ….τίμησαν χορευτικά…. τη βραδιά με τις ζεϊμπεκιές τους.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διευθύντρια Ευαγγελία Κατερίνη, η Κοινωνική Λειτουργός Έφη Γεραμάνη, ο Αρχιφύλακας Βασίλης Μπαμπανάσιος, στελέχη του προσωπικού και από την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δημιουργικής απασχόλησης η Ντίνα Καλογεροπούλου και ο Βασίλης Κλησιάρης.

 

Η διευθύντρια κα Κατερίνη ευχαρίστησε θερμά το συγκρότημα «Τρεις και Μία» για την ευγενική χορηγία της μουσικής αυτής βραδιάς ευχόμενη να ακολουθήσουν και άλλες.

 

 

 

 

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.