Σεμινάριο και αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από το “Θεατροδρόμιο” Ναυπλίου

113 Likes
22 Shares
0 Comments

 

Το Σωματείο «Οι φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο – Θεατροδρόμιο», στο πλαίσιο του 1ου Ετήσιου Φεστιβάλ Αφήγησης «Η δύναμη της αφήγησης μέσα από παραμύθια και βιογραφικές ιστορίες», οργανώνει σεμινάριο με θέμα «Η συμβολική προσέγγιση των λαϊκών παραμυθιών», με εισηγήτρια την Λίλη Λαμπρέλλη, το Σάββατο 22 Ιουλίου, στο Ναύπλιο.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που αφηγούνται παραμύθια στο κοινό.

 

Η Λίλη Λαμπρέλλη, μικρασιατικής καταγωγής, νομικός, και από τη δεκαετία του ‘90 παραμυθού και συγγραφέας,με αφηγηματική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα μας μεταφέρει την εμπειρία που αποκόμισεόλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής της με τα παραμύθια.

 

Θα εμβαθύνει στη συμβολική προσέγγιση δύο παραμυθιών, με θέμα τη σχέση με τη μάνα στο λαϊκό παραμύθι. Στη συνέχεια θα μιλήσει για την πρακτική προσέγγιση της τέχνηςτης αφήγησης: τι είναι αφηγητής και με ποιους τρόπους μπορούμε να υποστηρίξουμε αφηγηματικά ένα παραμύθι.

 

Το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με μια βραδιά αφήγησης ανοιχτή για το κοινό, στο αυλιδάκι του Αγίου Κωσταντίνου στην Καραθώνα, στις 8 μ.μ. Θα αφηγηθεί η Λίλη Λαμπρέλλη και μαζί της τα μέλη της ομάδας του σεμιναρίου.

 

Τα παραμύθια απευθύνονται σε ενήλικες και μεγάλα παιδιά.

 

Στη βραδιά αφήγησης θα υπάρχει κουπόνι 3 ευρώ για την ενίσχυσης του σωματείου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 6936064902, ΣοφίαΑσλανίδου.

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.