Τα 19 θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

 

Συνεδριάζει την Τρίτη 18 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο Περί τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

 

ΘΕΜΑ 2ο  Περί προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2017 τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα κατηγορίας/κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας .

 

ΘΕΜΑ 3ο Περί έγκρισης απασχόλησης με νέες συμβάσεις υπηρετούντος προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας κατά την 7η Ιουνίου 2017.

 

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο Πλατανιτίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης της μελέτης του έργου «Τσιμεντοστρώσεις αγροτικών οδών στην ΤΚ Αραχναίου» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του.

 

ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο Πυργιωτίκων «Άγιος Γεώργιος» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Κατασκευή τεχνικών έργων στην ΤΚ Αραχναίου » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .

 

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης διάθεσης πίστωσης για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στα Λευκάκια.

 

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης της μελέτης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός πλατείας Πυργιωτίκων Ναυπλίου» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του.

 

ΘΕΜΑ 10ο  Περί έγκρισης αιτήματος τοποθέτησης υδροληψίας άρδευσης εντός του προαυλίου του Δημ. Σχολείου Κάντιας.

 

ΘΕΜΑ 11ο  Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2017.

 

ΘΕΜΑ 12ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Παρασκευής – Τσέλου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 13ο Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού 2017.

 

ΘΕΜΑ 14ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με το «Διάχρονο Θέατρο» της θεατρικής παράστασης ‘Ηλέκτρα’ και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 15ο Περί συγκρότησης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια μιας φορητής εξέδρας .

 

ΘΕΜΑ 16ο Περί έγκρισης της διοργάνωσης «Αύγουστος και μνημεία» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 17ο Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στο όνομα Κορίλη Μαρίνου του Κων/νου .

 

ΘΕΜΑ 18ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης με το τοπικό συμβούλιο Αραχναίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 19ο Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στο όνομα Τσιρίκου Ελένης.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια