Ευχαριστίες από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”

 

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 12 και το Σάββατο 15 Ιουλίου στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος, η 82η εθελοντική αιμοδοσία από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”.

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα τους.

 

Παράλληλα με την αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών έγινε ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και πραγματοποιήθηκαν αρκετές εγγραφές νέων υποψήφιων δοτών.

 

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος καθώς και η προσέλκυση νέων εθελοντών είναι συνεχής.

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» παραμένει συνεπής στο έργο του με μοναδικό σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

 

 

Με δελτίο τύπου, οι “Δεσμοί Αίματος” ευχαριστούν:

 

• το Διευθυντή και το Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους για την άψογη συνεργασία.
• το Δήμο Άργους-Μυκηνών για την παραχώρηση και την φιλοξενία στην Αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
• τους Εθελοντές του τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους για την βοήθεια τους.
• τους Αιμοδότες, παλαιούς και ιδιαίτερα τους νέους, για τη συμμετοχή τους και την έμπρακτη στήριξη στο έργο των “Δεσμών Αίματος.
• τον Αρχηγό και τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους που για μία ακόμα φορά αιμοδότησαν μαζικά.
• τα μέλη του «Rio Grappling Club» Άργους και του «5Χ5 Family Sports Club» για την συμμετοχή τους.
• τον αντιδημάρχο κ. Βασίλη Τάγκαλη, τους δημοτικούς σύμβουλους κ. Νίκο Δελή, κ.Τρύφωνα Μποζιονέλο και την θεματική Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου για την παρουσία τους και την προσφορά τους.
• την εταιρία “ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.” για την ευγενική χορηγία της στην εκτύπωση της αφίσας.
• όλα τα Μ.Μ.Ε. (έντυπα, ηλεκτρονικά, TV) που προβάλουν τις δράσεις του.
• τέλος τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στη δράση.

 

Ανανεώνουν το ραντεβού την Τετάρτη 9 Αυγούστουστη Νέα Κίο για να πραγματοποιήσουν μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας την 83η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου.

 

Εθελοντές αιμοδότες σε παλαιότερη αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια