Ο Ψυχογιός πρόλαβε τον Ταχτσίδη: Έδωσε νέο όνομα στον Πανναυπλιακό…

 

O νυν πρόεδρος του Πανναυπλιακού Γιώργος Ψυχογιός πρόλαβε τις κινήσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη και δεν τον άφησε να δημιουργήσει νέα ομάδα με το όνομα «Πανναυπλιακός – Ηρακλής Πρόνοιας». 

 

Πλέον, η ΕΠΟ ενέκρινε τη μετονομασία της ομάδας «ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ» σε «Α.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924».

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει δημόσια προ ημερών ότι θα φτιάξει ομάδα με το όνομα «Πανναυπλιακός – Ηρακλή Πρόνοιας» αφού δεν του παραχωρείται η κανονική αλλά καθυστέρησε (η μεταγραφή του στους πρωταθλητές ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο).

 

Στην ανακοίνωση του Πανναυπλιακού αναφέρονται τα εξής:

 

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, μετά από ενέργειες του, εγκρίθηκε από την Ε.Π.Ο. η αλλαγή της ονομασίας του συλλόγου, που είναι ευθεία αναφορά στην πολύχρονη ιστορία του.

 

Το νέο όνομα είναι Ά.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924′ και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για αυτό.

 

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε τη θερμή υποδοχή που είχε η νέα ονομασία καθώς και τα πάρα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από πολλούς φιλάθλους.

 

Βέβαια κάποιοι το ‘πληροφορήθηκαν’ πριν από την επίσημη ανακοίνωση μας για αυτό προφανώς υπήρξαν ανακρίβειες και ευφάνταστα σενάρια. Ας είναι. Εμείς καλούμε όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον Πανναυπλιακό να συστρατευθούν μαζί μας, στην τεραστία προσπάθεια που κάνουμε για την ανόρθωση του συλλόγου.