Για “κοροϊδία προς τους 849 βιοκαλλιεργητές της Αργολίδας” μιλά ο Μανιάτης

 

“Απροκάλυπτη κοροϊδία για τους 849 Βιοκαλλιεργητές της Αργολίδας” χαρακτηρίζει ο Γιάννης Μανιάτης την απάντηση του αναπλ. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ιωάννη Τσιρώνη,. “Καμία εξήγηση δεν έδωσε με την απάντησή του ο αρμόδιος Υπουργός, για το ότι σε μια περιοχή με παράδοση στις Βιολογικές καλλιέργειες όπως η Αργολίδα, από τους 849 που υπέβαλαν αίτηση εντάχθηκαν τελικά μόνο 4, ήτοι ποσοστό 0,5%” λέει ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Μανιάτης:

 

Καμία εξήγηση για το Βατερλώ της προκήρυξης, αντ’ αυτού προκαλεί μειδίαμα η αναφορά με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου για το πότε έκλεισε το σύστημα υποβολής των αιτήσεων. Όλος ο πολιτικός σχεδιασμός εξαντλήθηκε στο άνοιγμα και το κλείσιμο του ηλεκτρονικού ρολογιού. Απλά έβλεπαν τις αιτήσεις να περνούν από μπροστά τους μέχρι να λήξει ο χρόνος.

Όσον αφορά στη νέα προκήρυξη, ο αρμόδιος Υπουργός λέει στους βιοκαλλιεργητές αναμένετε προσεχώς την νέα προκήρυξη, χωρίς να αναφέρει εάν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για να μην επαναληφθούν τα κωμικοτραγικά αποτελέσματα της πρώτης προκήρυξης για τις βιολογικές καλλιέργειες.

 

Ακολουθεί η απάντηση του Αναπλ. Υπουργού ΥΠΑΑΤ.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια