Τα 7 Επιμελητήρια της Πελοποννήσου προετοιμάζονται για την έκθεση στη Δαλαμανάρα «Πελοπόννησος EXPO 2017»

 

Για δεύτερη χρονιά, και τα 7 Επιμελητήρια της Πελοποννήσου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση μιας κοινής έκθεσης. Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» που θα γίνει στο εργοστάσιο Φραγκίστα στη Δαλαμανάρα (4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου) από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στοχεύει στην Καινοτομία, την Εξωστρέφεια και την Ανάπτυξη των επιχειρήσεων ολόκληρης της Πελοποννήσου.

 

Στο Επιμελητήριο Αργολίδας έγινε το απόγευμα της Τρίτης η παρουσίαση της φιλόδοξης διοργάνωσης από τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας (Φ. Δαμούλο), Κορινθίας (Β. Νανόπουλο), Αρκαδίας (Ι. Μπουντρούκα), Λακωνίας (Β. Δερτιλή), Μεσσηνίας (Δ. Μανιάτη) καθώς και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας που θα στήσει την έκθεση (Alfa Expo) Χρ. Καραμπίκα, ο οποίος έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση.

Ο Φώτης Δαμούλος ζήτησε από τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να στηρίξουν την έκθεση ενώ επεσήμανε την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το Επιμελητήριο Αργολίδας όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση επιτυχημένων τοπικών εκθέσεων (από το 1995).

 

Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 5000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.
Το κόστος συμμετοχής είναι 29 ευρώ / τ.μ.

 

«Ευελπιστούμε ότι οι εκθέτες θα ξεπεράσουν τους 280 που ήταν την πρώτη χρονιά στην Αρκαδία» είπε ο κ. Καραμπίκας, ο οποίος επεσήμανε ότι εκτός από οικονομικό και εμπορικό γεγονός, η έκθεση θα είναι και πολιτιστικό, καθώς θα συμμετάσχουν και καλλιτέχνες της περιοχής, θα γίνουν εκθέσεις φωτογραφίας ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη γαστρονομία και τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου με το σύνθημα «από το χωράφι στο ράφι»…

 

 

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» που συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Την αναδοχή της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALFA EXPO που διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείριση της έκθεσης έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας στα ακόλουθα στοιχεία:
Δ/νση: Επιμελητήριο Αργολίδας, Άργος, οδός Κορίνθου 23
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663
Υπεύθυνοι: Δανούσης Μανώλης και Κουλεντιανός Γιάννης
e-mail: [email protected]
websites: www.arcci.grwww.peloponnisosexpo.grwww.argolisexhibition.gr

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια