Με μεγάλη συμμετοχή το 1ο Εφηβικό δημιουργικό Τρίστρατο Τέχνης Αργολίδας (φωτογραφίες)

 

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών-τριών από όλα τα σχολεία του Νομού, ολοκληρώθηκε η διήμερη γιορτή 30/6 και 1/7, για το 1ο Εφηβικό δημιουργικό Τρίστρατο Τέχνης Αργολίδας, που φιλοξένησε το Φουγάρο στο Ναύπλιο και διοργανώθηκε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Γιάννη Γιατράκου, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το «Θεατροδρόμιο».

 

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες της Αργολίδας. Ντοκιμαντέρ παρουσίασαν οι ομάδες από το 4ο Γυμνάσιο ‘Αργους, το Γυμνάσιο Ασκληπιείου, το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και το Μουσικό Σχολείο. Οι κ. Πιστεύος Νικόλαος και Ντέμος Γιώργος έκλεισαν την παρουσίαση, αφού μοιράστηκαν με τους μαθητές/-τριες την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

 

Η πρώτη ημέρα συνεχίστηκε με την γνωριμία των δημοφιλέστερων Μουσικών συγκροτημάτων. Στον εξωτερικό χώρο του Φουγάρου είχε στηθεί σκηνή υπό την επίβλεψη του κ. Δίπλα Δημήτρη, όπου ομάδες από το Λύκειο Κρανιδίου και το Μουσικό Σχολείο τραγούδησαν κομμάτια από το ρεπερτόριό τους, σκορπίζοντας τις μελωδικές τους νότες και χαρίζοντας διασκέδαση στο κοινό που παραβρέθηκε. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης όπου δόθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Τη δεύτερη ημέρα έγινε η παρουσίαση των μικρο-Διηγημάτων. Οι μαθητές-τριες καθισμένοι σε κύκλο διάβασαν ο καθένας ξεχωριστά τις δημιουργίες τους και μοιράστηκαν με τους παριστάμενους γονείς και εκπαιδευτικούς την έμπνευση και τις αναζητήσεις τους. Και πάλι δόθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Δωρίστηκαν προς τα σχολεία που συμμετείχαν: πέντε βιντεοκάμερες, τέσσερα tablets 10 ιντσών, πέντε φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα tablets 7 ιντσών και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τα οποία χορήγησε το Φουγάρο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια