Πρόγραμμα Erasmus+ πραγματοποιείται στο Τολό

 

Το EWOCA 3 είναι μια σύμπραξη μεταξύ των τριών οργανισμών EJB Weimar (Thuringia/ Γερμανία), Education Without Borders (Dunaewa/ Λευκορωσία) και Hellenic Youth Participation (Αθήνα/Ελλάδα) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Οι οργανισμοί αυτοί συνεργάζονται για τρία χρόνια με σκοπό να πραγματοποιήσουν τρεις συναντήσεις, κάθε χρονιά σε ένα από τα κράτη της σύμπραξης.

 

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τη Βαϊμάρη της Γερμανίας, όπου το θέμα ήταν η πολιτισμική βιωσιμότητα. Από εκεί ταξίδεψε στο Ντουνάεβο της Λευκορωσίας με σκοπό να ασχοληθούμε με την οικολογική βιωσιμότητα και τη σκυτάλη παίρνει το Τολό στην Ελλάδα όπου το πρόγραμμα θα κινηθεί στα πλαίσια της οικονομικής βιωσιμότητας. Φέτος, την τρίτη και τελευταία χρονιά θα ασχοληθούμε με την νεανική επιχειρηματικότητα, την αγροτική οικονομία μέσα από την δημιουργία bussines plan, γνωριμία με start-ups, ομιλίες ειδικών, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εναλλακτικές επιχειρήσεις και πολλές εκπλήξεις.

 

 

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα από τις 3 ως τις 16 Ιουλίου, στο Dolphin Hotel στο Τολό. Στις 15 Ιουλίου (ουσιαστικά τελευταία μέρα της συνάντησης,) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των αποτελεσμάτων στον πολυχώρο “Φουγάρο” στο Ναύπλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hellenic Youth Participation, στο τηλέφωνο 2112163657 , και στο email [email protected].

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια