Ο Ταχτσίδης παρουσιάζει σε συγκέντρωση τα σχέδιά του για τον Πανναυπλιακό

285 Likes
29 Shares
3 Comments

 

Οι συμμετέχοντες στην  στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού καλούν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου (7 μμ), στο Εργατικό Κέντρο, τους φιλάθλους του Πανναυπλιακού και τη διοίκηση της ομάδας στη συγκέντρωση για το μέλλον του συλλόγου.

 

Θα παραβρεθεί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης προκειμένου να να παρουσιάσει τα σχέδια και τις προτάσεις του για την ανάκαμψη της ομάδας. Θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτης Μπούκουρης.

 

 

3 Σχόλια
 • Ανώνυμος 26 Ιουνίου 2017

  Εχεις και μερικους να σου λενε οτι ειναι σημαντικο και να παρεβρεθεις κλπ κλπ…Ειμαστε με τα καλα μας;Καθομαστε και ασχολούμαστε με Πανναυπλιακό ενώ θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το νερό, ενώ η υγεία μας απειλείται με τα σκουπίδια που ακόμα να βρεθεί τρόπος ασφαλούς διαχείρισης,ενώ πολλοί νέοι(οι μη βολεμένοι) αναγκάζονται να μεταναστέψουν, ενώ η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο,ενώ βλέπουμε τη δικαιοσύνη από μονόφθαλμη να τυφλώνεται και βλεπουμε ακομα τους ίδιους και τους ίδιους ή με λίγο διαφορετικά πρόσωπα να καταχράζονται χρήματα και να τα ξοδευουν ασύστολα όπως θέλουν,χρήματα που ανήκουν σε όλους;Δε φαίνεται ότι με την πρώτη ευκαιρία θέλουν να επωφεληθούν των καταστάσεων;(οικονομικά και με άλλους τρόπους)Η σαπίλα αυτή δε γίνεται αντιληπτή ακόμα;

  3

  0
  • ΕΛΛΗΝ 27 Ιουνίου 2017

   Ναι αλλά χρήματα για την αποκατάσταση της στέγης του Αγίου Γεωργίου υπάρχουν, και κάνεις δεν λέει το παραμικρό παρ’ολη την κρίση σε όλη την χώρα, αυτό όμως δεν το αναφέρεις πουθενά φιλαράκο. Γιατί?

   0

   1
   • Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2017

    Συμφωνώ και επαυξάνω φιλε.Απλώς είναι τόσα και τόσα τα στραβά και τα απίστευτα που συμβαίνουν που δε χωρούν σε μια παράγραφο…

    2

    1

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.