Στον Ονειροκρίτη συμπεριλήφθηκε ο «δήμαρχος των ονείρων μας»

 

του Διομήδη Πρασά

 

Σε πολλούς φάνηκε από υπερβολική έως αστεία η φράση που γράφτηκε στο νέο «Δημότη» για το δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο: «Είναι ο δήμαρχος των ονείρων μας».

 

Ωστόσο, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι δημότες βλέπουν συχνά το δήμαρχο στα όνειρά τους και μάλιστα όχι ως εφιάλτη.

 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το λήμμα «Καμπόσος» θα συμπεριληφθεί στη νέα έκδοση του «Ονειροκρίτη» που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τα «Αργολικά» εξασφάλισαν για τους αναγνώστες τους την προδημοσίευση μέρους της βελτιωμένης έκδοσης και σας την παρουσιάζουν:

 

Αν δείτε στον ύπνο σας τον «δήμαρχο των ονείρων σας», θα έχετε βελτίωση στα οικονομικά σας, το αφεντικό θα σας κάνει αύξηση 62%.
Αν τον δείτε να εκφωνεί το εβδομαδιαίο του διάγγελμα, καλά νέα θα μάθετε: Δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το έργο της Ανάπλασης μέχρι το νοσοκομείο και το Συνοικισμό.
Αν περνά με το Navara πάνω από το γεφυράκι της πλατείας, τότε σύντομα θα αναγγελθούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα ξαναγίνει άνοδος η οδός Κορίνθου.
Σε περίπτωση που τον δείτε ντυμένο ως Μέγα Αλέξανδρο να περιμένετε «βαριά» κληρονομιά (ανάλογη με αυτή που κουβαλούν οι απόγονοι του αρχαίου στρατηλάτη) από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.
Αν είναι καβαλάρης, τότε δεν αποκλείεται να δείτε πολύ σύντομα στην πόλη σας τελεφερίκ.
Αν παίζει ρακέτες σε σκουπιδότοπο με τον Πέτρο Τατούλη, σύντομα θα σας χαρακτηρίσει «εχθρό της πόλης».

 

Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ
Φανταστικές ιστορίες με αφορμή πραγματικά γεγονότα