Ο Ταχτσίδης θέλει να αναλάβει διοικητικά τον Πανναυπλιακό (βίντεο)

85 Likes
19 Shares
0 Comments

 

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο 26χρονος διεθνής μέσος, αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα της γενέτειράς του, τον Πανναυπλιακό με τις δηλώσεις που έκανε μαζί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

 

Ο Ταχτσίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

«Είπα το «ναι» σε αυτή την προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Δήμος…

Θα κοιτάξουμε να κάνουμε άμεσα τις ενέργειες που χρειάζονται, να εξασφαλίσουμε αυτά που χρειάζονται τα παιδιά και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το είδα πως είναι και στεναχωρέθηκα. Θέλω να δω το γήπεδο να ζωντανεύει ξανά.

Θέλω ο Πανναυπλιακός να φτάσει ξανά εκεί που αξίζει και δεν αναφέρομαι στη Γ’ Εθνική, αλλά πολύ παραπάνω. Δεν θέλω, όμως, να μείνω στα λόγια. Ο κόσμος θα δει με πράξεις και οι πράξεις θα ξεκινήσουν άμεσα μετά τη Γενική Συνέλευση. Δεν θέλω να πω πολλά. Ευχαριστώ τον δήμαρχο. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε όλο τον κόσμο, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας στη νέα μας αρχή».

 

 

 

Από την πλευρά της η επιτροπή που συγκροτήθηκε σε συγκέντρωση φ΄’ιλων του Πανναυπλιακού αναφέρει:

 

Η χθεσινή εκδήλωση διαθεσιμότητας από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για τη διοίκηση του Πανναυπλιακού είναι τιμητική για τον σύλλογο και κίνητρο για δυνατό ξεκίνημα με όλους μαζί. Πιστεύουμε πως αποτελεί πρόαγγελο θετικών εξελιξεων που μπορούν να βγάλουν την ομάδα από την πρωτοφανή της κρίση. Επομένως, ζητάμε να διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Πανναυπλιακού μέχρι την Παρασκευή για να γίνει πράξη η πρόταση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

 

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού (Αλέκος Βλαχόπουλος, Κώστας Δημούλης, Γιώργος Λαπαθιώτης, Σωτήρης Μανός, Βαγγέλης Ντάνης,  Δημήτρης Ψαθάς)

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.