Ανακοίνωση για προσπάθεια απόλυσης εργαζόμενης της ΕΑΣ – ΡΕΑ: “Πρόκειται για εκδικητική συμπεριφορά”

492 Likes
25 Shares
0 Comments

 

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας – ΡΕΑ καταγγέλλει την προσπάθεια απόλυσης εργαζόμενης, κάνοντας λόγο για εκδικητική συμπεριφορά.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Διοίκηση της ΕΑΣ-ΡΕΑ δείχνει για μια ακόμη φόρα το σκληρό αντεργατικό της πρόσωπο στέλνοντας στην επιτροπή προστασίας συνδικαλιστών με το πρόσχημα της «εξαπάτησης», εργαζόμενη μέλος του Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου προκειμένου να την απολύσει.

 

Καταγγέλλουμε στους εργαζομένους της ΕΑΣ-ΡΕΑ, στους εργαζόμενους της Αργολίδας, την εκδικητική συμπεριφορά της Διοίκησης που με αυτή την ενέργεια επιχειρεί αφενός να απαλλαγεί από όποιον εργαζόμενο διεκδικεί τα δικαιώματά του, αφετέρου να εκφοβίσει τους υπόλοιπους εργαζομένους, ώστε να μην σηκώνουν κεφάλι και να διεκδικούν.

 

Καλούμε την Ε.Τ του νομού, τα εργατικά σωματεία, πρώτα από όλα το Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου, του μαζικούς φορείς του κινήματος να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού.

 

Καλούμε τους Συνεταίρους Αγρότες της ΡΕΑ, μπροστά και στη ΓΣ τους, που αντιμετωπίζουν και αυτοί όπως και οι εργάτες τεράστια προβλήματα, να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.