Αναφορά Μανιάτη για υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα κατάργηση του τ. ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Άργους

101 Likes
18 Shares
1 Comments

 

Αναφορά προς την αρμόδια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου υπέβαλε ο Γιάννης Μανιάτης στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζητώντας να εξεταστεί η έγγραφη καταγγελία των εργαζομένων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ περί υποβάθμισης και μεσοπρόθεσμα οριστικής κατάργησης του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους στο προτεινόμενο σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ.

 

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

 

«Σε συνέχεια σχετικής έγγραφης καταγγελίας των εργαζομένων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ περί παραβίασης του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο προτεινόμενο σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, που οδηγεί σε υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους, σας ζητώ να απαντήσετε στα σ’ αυτήν αναφερόμενα επιχειρήματα».

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • old dog new tricks......!!!!!! 21 Ιουνίου 2017

    Να κλεισει!!!! ολα να γινινται μεσω υπολογιστη !!!!! ευκολα γρηγορα κ απο το καναπε του σπιτιου!!!!!! ευτυχως ο ΣΥΡΙΖΑ τ αλλαζει ολα!!!!! σε λιγο καθε εργαζομενος ιδωτικος ή δημοσιος με μια μονο κρατηση ΕΦΚΑ ενα πακετο καλυψης κ ενα κωδικο ειδικοτητας!!!!!Αμεση ενημερωση ασφαλισμενου !!!!!! λιγοτερη γραφειοκρατεια κεντρικος ελεγχος διαλειτουργικοτητα…..με ενα λογο……..ΣΥΜΑΖΕΜΑ….υπηρετησατε το μπαχαλο της δημοσιας διοικησης με επιτυχια για δεκαετιες …..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    2

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.