Ένα μαγικό βιολί για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

106 Likes
17 Shares
0 Comments

 

Μια περιήγηση στον κόσμο της κλασικής μουσικής με οδηγό το βιολί της Μόνικα Παπαϊωάννου σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, ώρα 6.30, στα πλαίσια των εκδηλώσεων γνωριμίας που οργανώνει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου.

 

Η εκδήλωση θα γίνει στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.

 

Ένα από τα σημαντικότερα μέσα ψυχαγωγίας, η μουσική, αποτελεί ταυτόχρονα και ένα ποιοτικό παιδαγωγικό εργαλείο για μικρούς και μεγάλους. Η Μόνικα Παπαϊωάννου με την εξαιρετική δεξιοτεχνία που διαθέτει και την εμπειρία δεκάδων συμμετοχών σε μουσικές παρουσιάσεις, θα μας ξεναγήσει στην ιστορία του βασιλιά των μουσικών οργάνων, του βιολιού, και θα μας μυήσει στις απολαυστικές μελωδικές εξομολογήσεις του.

 

Η Μόνικα Παπαϊωάννου

Σπούδασε στη Μουσική Ακαδημία της Βασιλείας στην Ελβετία με τον A. ZOLDY κι έπειτα με την A. OPREAN, με τους οποίους πήρε και το δίπλωμά της στο βιολί τον Ιούνιο του 1988. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών κέρδισε το Γ΄ Βραβείο στον Ελβετικό Διαγωνισμό Νεολαίας.
Έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα με ρεπερτόριο μουσικής δωματίου ενώ αριθμεί πλήθος συμμετοχών σε ορχηστρικά σύνολα.
Eμφανίζεται τακτικά με το μουσικό Duo «Αργολίς» (Βιολί: Μόνικα Παπαϊωάννου, Πιάνο: Ανδρέας Ρεντούλης).
Από το 1988 μένει μόνιμα στο Ναύπλιο, όπου διδάσκει Βιολί και μουσική δωματίου (στο ωδείο Ναυπλίου καθώς και Βιολί και μουσικά σύνολα στο δημοτικό ωδείο Άργους).

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.