Χωρίς την υπογραφή Μαντζούνη η νέα ανακοίνωση κατά του προέδρου του Πανναυπλακού

211 Likes
19 Shares
2 Comments

 

Νέα ανακοίνωση κατά του προέδρου του Πανναυπλιακού Γιώργου Ψυχογιού εξέδωσε η επιτροπή που συστάθηκε από τη Γενική Συνέλευση που έγινε υπό τις ευλογίες του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου. Την επιστολή όμως υπογράφουν από τα 7 μέλη μόνο τα 6. Απουσιάζει η υπογραφή του υποψήφιου για την ΕΠΣΑ Γιάννη Μαντζούνη…

 

Οι υπόλοιποι 6 που έχουν στόχο την παραίτηση του κ. Ψυχογιού αναφέρουν:

 

Στην εντυπωσιακή λαϊκή συνέλευση για τον Πανναυπλιακό οι φίλοι του που παραβρέθηκαν, έχουν αρνητική άποψη για τη φετινή διοικητική κατάσταση του συλλόγου, πιστεύοντας πως δεν μπορεί η παρούσα διοίκηση να συνεχίσει να ηγείται. Αυτή είναι και η γνώμη που έχει διαμορφώσει το σύνολο των φιλάθλων της πόλης.

 

Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας, μετά την απαράδεκτη και καταστροφική αγωνιστική πορεία της είναι ο κ. Γ. Ψυχογιος. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να πάρουν αποστάσεις ΤΩΡΑ από τους χειρισμούς του προέδρου, που κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί “ΧΘΕΣ”.

 

Η τελική λύση στην οικτρή κατάσταση της ομάδας θα δοθεί στη συνέλευση των φίλων της που θα συγκληθεί και με την συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων τις επόμενες μέρες .

 

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού: Αλέκος Βλαχόπουλος, Κώστας Δημούλης, Γιώργος Λαπαθιώτης Σωτήρης Μανός, Βαγγέλης Ντάνης, Δημήτρης Ψαθάς.

 

 

Την Παρασκευή το ΔΣ του Πανναυπλιακού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι περιμένει σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση από αυτούς που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού περιμένει σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση από αυτούς που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί…

 

To ΔΣ του Πανναυπλιακού ευχαριστεί τους αγνούς φιλάθλους του για το ενδιαφέρον τους και την ανυστερόβουλη αγάπη τους για τον σύλλογο. Είναι πράγματι συγκινητική η προσπάθεια που γίνεται και θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν για την συνέχεια.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού περιμένει σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση από αυτούς που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί…

 

Επί της ουσίας τώρα ο Πανναυπλιακός δεν βοηθείται πουθενά από ευχολόγια και τελεσιγραφικές επιστολές. Είναι αυτονόητο ότι το ΔΣ είναι ανοιχτό και θα συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση γίνει, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Αυτό είναι το ζητούμενο και μόνο. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και εντυπώσεις χωρίς περιεχόμενο, που δεν βοηθούν σε τίποτα την ανόρθωση του συλλόγου, την οποία, θέλουμε να πιστεύουμε, όλοι επιδιώκουν.

 

 

 

2 Σχόλια
 • Η παράγκα 17 Ιουνίου 2017

  Η δημοκρατία των 6…

  1

  0
 • Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2017

  Κωστούρε ρίξε από τα δημοτικά ταμεία κανένα 5χιλιαρο μηπως και ανέβει η ομάδα και άσε τους μαραθώνιους και τις εκθέσεις των γιοτ που κοστιζουν πολύ περισσότερο .Μην προσπαθείς να κάνεις πραξικοπημα χρησιμοποιώντας τα τσιράκια σου ,Όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί .

  2

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.