Πρωταθλήτρια η Ακαδημία του Αριστέα Άργους στους Προπαίδες

104 Likes
24 Shares
0 Comments

 

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους: H πρωτιά της ομάδας των Προπαίδων στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας.

 

Η ομάδα του Αριστέα, αφού τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της, πέρασε στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Λυγουριό.

 

Εκεί, κέρδισε κατά σειρά τις ομάδες του Προίτου και του Πορτοχελίου, που τερμάτισαν πρώτες στους άλλους ομίλους, και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

 

Οι αγώνες των τελικών πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ενώ οι αθλητές όλων των ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες και τους προπονητές της ομάδας, Κλεόβουλο Καλτάκη και Δημήτρη Τότσικα για την μεγάλη επιτυχία της ακαδημίας του Αριστέα Άργους. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και σκληρής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία.

 

Η σύνθεση της ομάδας: Μπελερής, Παναγόπουλος, Καμπίτσης, Γιαγός, Καραντζούλης, Μήτσουλας, Κυμπουρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Διαβολής, Πίππας, Ρούσσης, Φλεβάρης, Αθανασόπουλος, Μπάτσι, Δαρδάνης, Κεχαγιάς, Καρακώστας, Καλογερόπουλος, Μακρής.

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.