Γραμματικόπουλος: Κάποιοι δήμαρχοι έχουν καβαλήσει καλάμι και παριστάνουν τους σουλτάνους (βίντεο)

126 Likes
16 Shares
2 Comments

 

Απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, κατά την συζήτηση στο Βουλευτικό για τον νέο εκλογικό νόμο στην τοπική αυτδιοίκηση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση (σ.σ. έχει άραγε προσωπική πείρα;):

 

” …Το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων έχει οδηγήσει αρκετούς δημάρχους στην Ελλάδα να έχουν καβαλήσει τέτοιο καλάμι που να συμπεριφέρονται σαν σουλτάνοι σκορπώντας τα χρήματα των δημοτών, λες και είναι δικά τους, εξαγοράζοντας ανθρώπους, συνειδήσεις, ψήφους τα πάντα. Με απ’ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ διαπλέκονται με εργολάβους-προμηθευτές με ένα και μόνο στόχο, την εξουσία με κάθε τίμημα. Η αδιαφάνεια και η λαμογιά κυριαρχούν, αποθαρρύνοντας κάθε υγιή και αξιόλογο άνθρωπο να ασχοληθεί με τα κοινά, το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών δεν μπορεί να είναι άλλο από τον αργό θάνατο της ίδιας της δημοκρατίας…”.

 

 

 

 

2 Σχόλια
 • Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2017

  Ξέρετε κάτι όμως;Γιατί να πιστέψει ο κόσμος ότι εσείς θα είστε αυτός που θα ακολουθήσει διαφάνεια και αξιοκρατία;Και στην τελική ένα πουλί δε φέρνει την άνοιξη.Υπάρχουν πολλοί πολίτες που ΔΕ θέλουν διαφάνεια.Που τους βολεύει να χώνονται σε θέσεις, σε καθήκοντα που θα μπορούσε να τα κάνει και 9 χρονο και να πληρώνονται γι’αυτό.Τα πράγματα δε θα τα αλλάξει κανένας Γραμματικόπουλος,κανένας Αντωνιάδης,κανένας Κωστούρος ΑΝ οι ίδιοι οι πολίτες δεν αλλάξουν!Ο μηχανισμός αυτός τρέφεται από πολλούς,όχι από έναν.

  2

  0
 • Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2017

  Απόψε θέλουμε διευθύνσεις και ονόματα Χρηστάκη. Εντάξει, ώραια τα λες αλλά μην είσαι τόσο ευγενικός. Πεσε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή η χλιαρότητά σου δεν σου βγαίνει σε καλό. Θέλει περισσότερο τσαμπουκά!!!

  1

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.