Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Άργος και Ναύπλιο δεν είναι μόνο το Κέντρο των πόλεων (του Δημ. Παπαδριανού)

952 Likes
73 Shares
22 Comments

 

Ερώτημα προς Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια Άργους και Ναυπλίου και προς άλλες συναρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες.

 

του Δημήτρη Παπαδριανού

Επειδή το Δημοτικό οδικό δίκτυο στους οικείους Δήμους Άργους και Ναυπλίου, σε κάποιες περιοχές, κυρίως στα όρια των πρώην Κοινοτήτων, είναι σε άθλια κατάσταση ή τουλάχιστον σε κατάσταση τέτοια που δεν διασφαλίζει την απρόσκοπτη κα ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων και θέτει ενδεχομένως σε προφανή κίνδυνο τη ζωή, την ακεραιότητα των οδηγών και των συνεπιβατών, αλλά και των διερχομένων πεζών, καταπονεί και φθείρει καθημερινά τα οχήματα, επειδή τα οδικά δίκτυα είναι από τις βασικές υποδομές που λαμβάνει υπόψη του ο επιχειρηματικός κόσμος (μεταποιητικός, βιοτεχνικός και τουριστικός κλάδος) και επειδή οι Δημότες και γενικότερα οι Έλληνες Πολίτες καταβάλουν Δημοτικά τέλη και άλλους φόρους που εκ της φύσεως τους έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, ερωτούνται τα Δημοτικά Συμβούλια των δυο προσφιλών Δήμων:

 

1) έχουν ανιχνεύσει, καταγράψει και αξιολογήσει την κατάσταση των οδικών Δημοτικών δικτύων;
2) υπάρχουν σχετικές εκθέσεις για δρόμους που χρήζουν άμεσης συντήρησης, αποκατάστασης ή ολικής ανακατασκευής;
3) Αν υπάρχουν σχετικές εκθέσεις, σύμφωνα με τα παραπάνω, που είναι αυτονόητη υποχρέωση των Δήμων και των συναρμόδιων υπηρεσιών, υπάρχει και ο ανάλογος σχεδιασμός, πρόθεση και βούληση για αποκατάσταση;

 

Το άλλοθι της οικονομικής δυσπραγίας

 

Πράγματι υπάρχει οικονομική στενότητα και δυσπραγία, αλλά θα συνιστούσα να μην αποτελέσει άλλοθι για την όποια καθυστέρηση ή δικαιολόγηση της κατάστασης. Και για να προλάβω τις όποιες σχετικές προθέσεις, πιστεύω ότι η κατάσταση και στους δρόμους και σε άλλα πολλά θέματα της ζωτικής μας καθημερινότητας θα ήταν πολύ καλύτερη αν στις προτεραιότητές μας δεν κυριαρχούσαν έργα και δραστηριότητες “βιτρίνας”, εξωραϊστικές, διασκεδαστικές και πολλάκις φιλότεχνες βέβαια, αλλά που η απουσία τους ίσως και να περνούσε απαρατήρητη και να μην ενοχλούσε, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

 

Βέβαια δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσουν μαζί μου οι εκλεγμένες Δημοτικές αρχές για τις προτεραιότητες τους, απλά ως Πολίτης που τυχαίνει και να αρθρογραφώ, εκφράζω κάποιες ταπεινές σκέψεις και αυτονόητους προβληματισμούς.

 

Και για να μην ομιλώ αόριστα ή να μη θεωρηθεί ότι διστάζω να πω τα πράγματα με τα όνομά τους, προσωπικά καθόλου δεν θα αισθανόμουν έλλειμμα ψυχικής ανάτασης, αν είχα στερηθεί τις νυκτωδίες κάποιων συμπαθών καλλιτεχνικών σχημάτων σε εκδηλώσεις των Δήμων και οι δαπάνες αυτές είχαν διατεθεί για άλλες κρίσιμες ανάγκες. Το αυτό βέβαια ισχύει και για τα κοστοβόρα έργα βιτρίνας που δεσμεύουν τεράστιες δαπάνες που θα μπορούσαν να διατεθούν αναλογικά για ωφέλιμα έργα σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα.

 

Οι παραπάνω προβληματισμοί θα ήταν εν πολλοίς περιττοί αν οι Δήμοι ήταν σε θέση και «τούτο ποιήσαι κακείνο μη αφιέναι», επειδή όμως αδυνατούν, καλό θα ήταν να τηρούνται με τη δέουσα προσοχή οι ζωτικής σημασίας προτεραιότητες που αφορούν τις πάγιες και ζωτικές ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και της αναπτυξιακής προοπτικής της ευρύτερης περιοχής.

 

Όταν οι πολίτες, και ο παραγωγικός και επιχειρηματικός κόσμος στην καθημερινότητα τους και στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στενάζουν και ταλαιπωρούνται τότε οι καλλωπισμοί φαντάζουν περιττοί και αστείοι, «όλα τάχε η Μαριορή…..», για να μην πω το άλλο με τα μεταξωτά εσώρουχα…..

 

Προσωπικά αλά και η πλειονότητα των Δημοτών πιστεύω πως θα ήμασταν ευτυχέστεροι αν υπήρχε ορθολογική, δίκαιη και αναλογική κατανομή των Έργων και των πάσης φύσεως υπηρεσιών μεταξύ των Δημοτικών διαμερισμάτων και κυρίως αν δινόταν η ανάλογη και αναγκαία βαρύτητα στις υποδομές.

 

Άργος και Ναύπλιο δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλεων.

 

Καλό θα ήταν λοιπόν να προχωρήσουν οι Δήμοι σε ουσιαστική αποκατάσταση και όπου απαιτείται σε ανακατασκευή των δρόμων αυτών που θυμίζουν άλλες εποχές και η επικινδυνότητα τους είναι προφανής, δυστυχώς υπάρχει αποσάθρωση οδοστρώματος και σε κεντρικά σημεία των πόλεων.

 

Ίσως και η Ελληνική Αστυνομία με το τμήμα Τροχαίας που καθημερινά βιώνει στους δρόμους τα θέματα αυτά, θα μπορούσε να επισημάνει και να συμβάλει ουσιαστικά στην καταγραφή των προτεραιοτήτων με επίσημα υπομνήματα και νομίζω ότι αυτό είναι στις αρμοδιότητες της γιατί άπτεται θεμάτων ασφαλείας επιβατών, πεζών και μεταφορών. Παρόμοιες παρεμβάσεις θα έπρεπε να γίνουν επισήμως και από τον εμπορικό – επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για ευνόητους λόγους από τον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Εν τέλει οφείλουν οι Δήμοι Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου, να πράξουν τα δέοντα το συντομότερο δυνατόν και κατά προτεραιότητα, επειδή και υποχρέωση έχουν και κυρίως γιατί ενδεχομένως οι παραλείψεις αυτές εγκυμονούν κινδύνους τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων και σίγουρα δυσχεραίνουν τις μεταφορές και την επιχειρηματικότητα.

 

Το παραπάνω ερώτημα ούτε σκοπό εξωδίκου προειδοποίησης έχει ούτε εκπονήθηκε χάριν κακοπροαίρετης αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας.

 

Είναι ένα απλό ερώτημα με στοιχεία καλοπροαίρετης προτροπής.

 

Ελπίζω με την ίδια καλοπροαίρετη διάθεση και να μελετηθεί και να απαντηθεί και κυρίως να μην επιχειρηθεί εκμετάλλευση, δεν επιδιώκω συμμαχίες σε θεωρητικό επίπεδο, δόξα τω Θεώ, και γράμματα γνωρίζω και το χειρισμό της γλώσσας, ως προς τα λοιπά, το ερώτημα δεν αποβλέπει σε εντυπωσιασμό αλλά στην επίλυση του προβλήματος.

 

Ο ερωτών δεν αντιμετωπίζει την πολιτική ούτε ως διασκεδαστικούς άσκοπους σχολιασμούς, ούτε ως άγονους εντυπωσιακούς διαλόγους, προς το “θεαθήναι”. Σύμφωνα λοιπόν με την καλοπροαίρετη διάθεση του γράφοντος ελπίζω να υπάρξει και ανάλογη διάθεση των αρμοδίων, ώστε να υπάρξει πληροφόρηση και κυρίως ενεργοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

 

Επειδή υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κάποιοι φίλοι, μου έχουν διαθέσει και η προβολή του δεν θα περιποιούσε τιμή σε κανέναν, πολύ περισσότερο στις τουριστικές προσδοκίες….., είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Με έντονο προαίσθημα βεβαιότητας ότι οι παρατηρήσεις μου θα τύχουν της δέουσας προσοχής, μελέτης, ευελπιστώ ανάλογης απάντησης, από όλες τις θεσμικές συνιστώσες των Δημοτικών Συμβουλίων, συμπολίτευση, αντιπολίτευση, κ.λ.π και κυρίως ευελπιστώ για ουσιαστική αποκατάσταση και όχι εμβαλωματικές πρόσκαιρες επισκευές.

 

Υπάρχουν και κάποιες απόψεις για τον σιδηρόδρομο και το τρένο, που ίσως να μην ταυτίζονται απόλυτα με αυτές που εκφράζονται από άλλους φορείς και ομάδες και έχουν να κάνουν και με την περίεργη και εν πολλοίς φαιδρή ιστορία των Σιδηροδρόμων στην Ελλάδα, αυτό όμως θα αποτελέσει αντικείμενο του επόμενου άρθρου.

 

Δ. Παπαδριανός (14-6-2017)

 

 

 

 

22 Σχόλια
 • ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΡΓΟΣ 21 Ιουνίου 2017

  θα μπορουσανε να βαλουν καποιο site ο καθε δημος κ να στελνουν οι πολιτες φωτο κ περιγραφη των προβληματων ….οποταν θα σταχυολογουντα θα ταξινομουνταν ανα κατηγορια κ θα ανατεθονταν ανα υπηρεσια για λυση ….αμεσα γρηγορα συμετοχικα αμεσοδημοκρατικα….κοινωνια των πολιτων…..για ενα ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΡΓΟΣ κ Ναυπλιο

  1

  0
  • ΒΑΣΙΛΗΣ 22 Ιουνίου 2017

   ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ? ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΑ…..

   1

   0
   • ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΡΓΟΣ 22 Ιουνίου 2017

    Δεν θα χρειαστει παντως να ανακαλυψουμε το τροχο….το χουν κανει ηδη αλλοι δημοι με επιτυχια…..
    http://popaganda.gr/pireapp-citify/

    0

    0
 • ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 21 Ιουνίου 2017

  ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΥΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ – ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

  1

  0
 • ΣΩΤΗΡΗΣ 20 Ιουνίου 2017

  ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝΤΡΥΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ – ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ

  1

  0
 • ΦΙΛΙΠΟΣ 17 Ιουνίου 2017

  ΕΔΩ ΝΑΥΠΛΙΟ- ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΣ ΕΞΑΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ

  1

  0
 • λεωνιδας 17 Ιουνίου 2017

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ; δεν διαμαρτυρονται που δεν γινεται τιποτα στις περειοχες τους; h μηπως διαμαρτυρονται για άλλα πραγματα πιο προσωπικά;

  1

  0
 • ΔΝ 17 Ιουνίου 2017

  E OXI KAI NA ZHTAME KAI TA RESTA ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ- ΘΥΜΑΜΑΙ τον Παπαδριανό στο ξενία παλλάς παρουσία υπουργού του πασοκ να καταγγέλει τη ρουσφετολογια και τη διαφθορά και να παίρνει την εξής απάντηση απο τον υπουργό: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ; Βγήκε απο την α’ιθουσα και ημουν ομόνος που τον ακολούθησα και θυμαμαι που μου ειπε τότε: δεν μεπείραξε αυτο που μου είπε αυτός ο μ…..με πείραξε οτι απο τους 70 παρισταμένους κανένας δεν αντέδρασε και ομόνος που με ακολούθησε ησουν εσύ

  2

  0
 • νικος 17 Ιουνίου 2017

  Κ. Παπαδριανέ επειδή είναι φανερό ότι την ομάδα σου δεν την ενδιαφέρουν τα Δημοτικά αλά υπάρχουν άλλες βλέψεις καλό θαταν αν ξεκαθαρίζατε τα πράγματα . Ως προς το κακό χάλι των δρόμων είναι γνωστό και απορίας άξιο γιατι οι αγροτοβιομήχανοι που διακινούν τα προιοντα δεν ενδιαφέρονται; όπως είναι περέργο που τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκαν για εμπορική σιδηροδρομ αμαξοστοιχία; Υπάρχει εξήγηση και είμαι περίεργος όταν γραψεις για το θέμα του τρένου θα τα γράψεις όπως εχουν η θα τα κάνεις γαργάρα….

  2

  0
  • ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 17 Ιουνίου 2017

   ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΠΟΙΗΤΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ; TI ALLO ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

   0

   0
  • Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2017

   ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

   0

   0
  • Δ.ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΣ 21 Ιουνίου 2017

   δεν έχω ομάδες ούτε μ ενδιαφέρουν οι ομαδούλες όπως το θέτεις εσύ, απλκάθέτω κάποια προβλήματα που δεν είναι μόνο φαινόμενα της αργολίδας οιστεύω, μήπως βελτιωθεί τουλάχιστον η καθημερινότητα μας.

   0

   0
 • ορεστης 16 Ιουνίου 2017

  μονο για μπουγελώματα είμαστε αξιοι και για δοξαστεμε και ξαναψηφιστε μας- εχουμε ευθυνες για τα χαλια μας

  3

  0
 • πετρος 16 Ιουνίου 2017

  kκαλη η παρεμβαση σου Παπαδριανέ αλα αν θέλεις να προσφέρεις ν αφησεις τα λόγια και να φτιαξεις συνδιασμό ετσι μονο μπορεις να τους στριμώξεις διαφορετικά μηδεν απο μηδεν= μηδεν

  1

  1
 • ΓΙΩΡΓΟΣ 16 Ιουνίου 2017

  ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Ν ΑΝΟΙΓΠΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ

  1

  0
 • ΝΙΚΗΤΑΣ 16 Ιουνίου 2017

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΟ ΘΕΛΩ

  2

  0
 • ΧΑΡΙΛΑΟΣ 16 Ιουνίου 2017

  ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

  1

  0
 • Π;ΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 16 Ιουνίου 2017

  ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ- ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΟ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ – ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ?

  3

  0
 • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 16 Ιουνίου 2017

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ και Ο ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ.

  1

  1
  • ΧΑΡΙΛΑΟΣ 16 Ιουνίου 2017

   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ……ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΑ …….ΩΡΑΙΑ ΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΙΝΑΙ

   2

   0
 • Ανώνυμος 15 Ιουνίου 2017

  Μη ζητάτε πολλά.Είχαν οι άνθρωποι να φτιάξουν και μια πλατεία για να κάνουμε ελεύθερα τις διακοπές μας και να φέρουν και τους φίλους μας με τα κότερα για να αρχίσουμε επιτέλους να κάνουμε παρέα με άτομα ενός άλλου επιπέδου.Τι τους θέλουμε άλλωστε τους δρόμους; Όταν έχεις δημάρχους γυμναστές είναι αναπόφευκτο..να μη φροντίσουν για το σώμα σου.Με τα πόδια τεμπέληδες,με τα πόδια!

  9

  1
 • Ανώνυμος 15 Ιουνίου 2017

  Πολύ καλό άρθρο μπράβο Δημήτρη

  6

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.