4 εκδηλώσεις από το Δημοτικό Ωδείο Άργους

87 Likes
12 Shares
0 Comments

 

Τέσσερις συναυλίες θα διοργανώσει τον Ιούνιο το Δημοτικό Ωδείο Άργους, τρεις στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» και μία στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου. Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 8.30 μμ.

 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος», έγχορδα, πνευστά, κιθάρα και φυσικά πιάνο θα μας προσφέρουν πανδαισία ήχων και χρωμάτων.

 

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο, θα γιορτάσει την Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής με «Σκόρπια Παραμυθόφυλλα», από το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας, στα οποία θα διαβάσουμε κείμενα από το «ημερολόγιο» του Ωδείου αλλά και των ίδιων των παιδιών που παίζουν και γράφουν για τη Μουσική τους εμπειρία. Τη βραδιά θα ποικίλουν ήχοι οικείοι και γνωστές μελωδίες.

 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η γιορτή θα μεταφερθεί στη Ν. Κίο (στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου). Η απαλή αύρα, η μυρωδιά της Θάλασσας και η δροσιά της παιδικής ευαισθησίας μας προσφέρουν κάθε τέτοια εποχή μοναδική χαρά! Το Μουσικό Τμήμα εκεί προοδεύει χρόνο με το χρόνο. Έτσι και η αισθητική απόλαυση από τις μαθητικές του συναυλίες αυξάνεται.

 

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» θα μας γνωρίσουν την Παρτιτούρα. Σελίδα με μουσικά σύμβολα που πρέπει να μάθουμε να «αποκρυπτογραφούμε»· και είναι απαραίτητο να την σεβαστούμε για να μας απελευθερώσει. Οδηγοί μας σ΄ αυτή την πορεία, είναι κυρίως οι μικροί μαθητές Σολφέζ! από το Τμήμα μας στο Κουτσοπόδι, αλλά και μαθητές πιάνου από το ίδιο Τμήμα και από το Άργος.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.