Τατούλης: Έτοιμο το σχέδιο της Περιφέρειας για τη μαρίνα Ναυπλίου με ΣΔΙΤ

169 Likes
31 Shares
2 Comments

 

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου σχετικά με το ΣΔΙΤ για τη μαρίνα του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι η δημιουργία της μαρίνας θα λειτουργήσει ευεργετικά στον κοινό στόχο Περιφέρειας και Δήμου για την ποιοτική αναβάθμιση του προφίλ του Ναυπλίου ως προορισμού.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η στρατηγική που θα ακολουθηθεί ώστε το ΣΔΙΤ της μαρίνας Ναυπλίου να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αξιοποιήσει τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου και να ενισχύσει την περιφερειακή οικονομία της Πελοποννήσου.

 

 

 

2 Σχόλια
 • Ανώνυμος 12 Ιουνίου 2017

  Το Ναύπλιο έχει δήμαρχο που αγαπάει την πόλη του. Μόνο που έχει τη νοημοσύνη να αντιληφθεί ότι την αγάπη του αυτή , μόνο με τις συνεργασίες μπορει να την μετατρέψει προς όφελος της πόλης του. Σε αντίθεση με τον Γιγαντα του Αργους που πιστεύει ότι με τις τυφλές συγκρούσεις θα κάνει καλό στους πολίτες που τον επέλεξαν. Το Αργος πλέον πνέει τα λίσθια ….

  1

  0
  • Δ ΦΙΛ. 13 Ιουνίου 2017

   Ανώνυμε εχθρέ της πόλης κρύψου.

   1

   0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.