Κι άλλος υποψήφιος του Γραμματικόπουλου έφυγε και πάει με Κωστούρο

434 Likes
19 Shares
5 Comments

 

O Βαγγέλης Μανούχος, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο το 2014 για το Δήμο Ναυπλιέων δήλωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη «Ναύπλιο, Νέα Ελπίδα». Λέει πως θέτει όλες τις δυνάμεις του στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου και πως στις επόμενες εκλογές (το 2019 δηλαδή) αν ξαναθέσει υποψηφιότητα, θα είναι μόνο με το δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

 

Ο κ. Μανούχος, ο οποίος έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος, είναι ο δεύτερος πρώην υποψήφιος του Χρ. Γραμματικόπουλου που τις τελευταίες μέρες αποχωρεί και δηλώνει στήριξη στον Δ. Κωστούρο.

 

Η δήλωσή του:

 

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,

 

Τρία χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 αποχωρώ απογοητευμένος από το συνδυασμό «Νέα Ελπίδα». Βαθιά απογοητευμένος, πρώτα ως πολίτης και μετά ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

 

Δυστυχώς, ως δημοτική παράταξη απέχουμε πολύ από όσα σχεδιάσαμε προεκλογικά, εάν πραγματικά πιστεύουμε ότι η αντιπολίτευση μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα Δήμο και σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Προσωπικά, εκτιμώ τη στάση του Δημάρχου όσον αφορά τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας.

 

Θέτω όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας, κάτι που φυσικά ήταν ο λόγος της υποψηφιότητάς μου πριν από δύο χρόνια.

 

Στην περίπτωση νέας υποψηφιότητάς μου στις εκλογές του 2019 θα συμπορευτώ με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου και μόνο.

5 Σχόλια
 • Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2017

  Αφού έφυγαν αυτοί που τον έβγαλαν μαζεύει όλους τους χαμένους τωρα

  8

  0
 • Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2017

  Μήπως μαζεύει η παράταξη τώρα και ωραια παλικάρια για να μπορεί να χτυπήσει καλύτερα στις εκλογές;Γιατί έχω ακούσει και διάφορες γυναίκες να ψηφίζουν τον πιο ωραίο!Φαντάσου τι κριτήρια έχει ο κάθε ψηφοφόρος! Ασφαλώς είμαστε και θα είμαστε υπεύθυνοι για αυτούς που μας κυβερνούν τοπικά και σε επίπεδο χώρας.

  6

  0
 • Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2017

  τοσο τρανταχτη πολιτικη μεταγραφη εχει να γινει απο την εποχη που ο Μητσοτακης εφυγε απο το κομμα νεοφιλελευθερων και πηγε στη νεα δημοκρατια. αντε και δημαρχος βρεεεεεεεεεεεε

  6

  1
  • Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2017

   Η κίνηση του Βαγγέλη είναι καθαρά συμβολική: Τη δική του ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ την έκανε την ώρα που θάβανε τον Μητσοτάκη. Δόξα και τιμή στον ΑΠΟΣΤΑΤΗ!!!

   5

   0
 • Αποδυτηριάκιας 1 Ιουνίου 2017

  Κωστούρο Θεέ είσαι προεδράρα σκίζεις στις μεταγραφές πάρτους και τα σώβρακα. Μπροστά σου ο Μαρινάκης είναι γατάκι. Πήγαινε να αγοράσεις και το DRTV

  6

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.