Η δημοτική κίνηση “Άλλος Δρόμος” στο Μαλανδρένι

110 Likes
16 Shares
0 Comments

 

Το Σάββατο 27 Μαΐου, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικητόπουλο και μέλη και φίλοι της δημοτικής κίνησης “Άλλος Δρόμος” επισκέφτηκαν το Μαλανδρένι του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους της περιοχής εξετάστηκαν τα προβλήματα και οι δυνατότητες αντιμετώπισης τους.

 

Όπως αναφέρει ο συντονιστής του “Άλλου Δρόμου” Χρήστος Καραργύρης: Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις μας (Φίχτια, Κιβέρι) διαπιστώσαμε την πλήρη εγκατάλειψη και ευχόμαστε να μη συναντήσουμε την ίδια εικόνα και στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Είναι αδιανόητο να συζητάμε για την επάρκεια και την ποιότητα του νερού. Τα θέματα του πόσιμου νερού και της αγροτικής οδοποιίας έπρεπε να ήτανε πρώτης προτεραιότητας για την πλειοψηφία στο δήμο και να μην απασχολούν τους πολίτες τα αυτονόητα.

 

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών που άρχισε να πραγματοποιεί ο “Άλλος Δρόμος” με τους δημότες ώστε να καταγράψει τα προβλήματα αλλά και να παρουσιάσει τις θέσεις του και τη στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο πάνω σε κρίσιμα ζητήματα.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.