Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Άργους – Μυκηνών ο Κώστας Μανός

193 Likes
16 Shares
1 Comments

 

Ο Κώστας Μανός ορκίστηκε στη θέση του δημοτικού συμβούλου Άργους – Μυκηνών μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης «Οι πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» Δημήτρη Πλατή.

 

Σε ανακοίνωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Χαρτοφύλλης, Γιώργος Σαρρής, Δημήτρης Κονοπίσης και Αγγελική Σταμέλου, αναφέρουν:

 

Καλωσορίζουμε στην παράταξη «Οι πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» τον Κώστα Μανό,ο οποίος από σήμερα 26-05-2017 αναλαμβάνει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αργους – Μυκηνών, στη θέση του πρόσφατα παραιτηθέντος Δημήτρη Πλατή, τον οποίο και ευχαριστούμε, τόσο για την συνέπεια και την ευγένεια οι οποίες χαρακτήριζαν τις ενέργειες και τις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και για το πνεύμα συνεργασίας που έδειξε, σε όλα τα θέματα στα οποία η παράταξή μας κλήθηκε να διαχειριστεί.

 

Δήλωση Κώστα Μανού

 

Με αφορμή την ορκωμοσία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών ως συνέπεια της παραίτησης του κ. Πλατή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αποχωρήσαντα επικεφαλής της Παράταξης «Οι πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» για τον έντιμο και με συνέπεια τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά του εκπροσωπώντας την αντιπολίτευση του Δήμου μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Παράταξης για το καλωσόρισμα που μου επιφύλαξαν και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για τη συνέχιση του καλού ενδοπαραταξιακού κλίματος.
Αναφορικά με τον ρόλο που αναλαμβάνω εφεξής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας δεσμεύομαι απέναντι στους ψηφοφόρους μου, αλλά και γενικότερα σε όλους τους Δημότες πως θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν διαχρονικά κατά την ενασχόληση με τα κοινά, προπάντων όμως θα διατηρήσω την μαχητικότητα που με χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα. Μαχητικότητα που θα έχει αναφορά στα συμφέροντα του Δήμου και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μου και σε καμία περίπτωση δεν θα εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς.

1 ΣΧΟΛΙΟ
 • Ανώνυμος 26 Μαΐου 2017

  Μπράβο!
  Αυτός έλειπε από το Δημοτικό συμβούλιο.
  Βλέπω ήδη τον τρόμο στα μάτια του Καίσαρα.

  5

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.