Άρχισε η εκλογική μεταγραφική περίοδος στο Ναύπλιο: Έφυγε από Γραμματικόπουλο και πήγε Κωστούρο!

 

Η προεκλογική μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε στο Ναύπλιο: Ο Δημήτρης Τσίρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη Γραμματικόπουλου στις εκλογές του 2014, σε ανύποπτο χρόνο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από αυτήν και πλέον θα “φορά τη φανέλα” της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου… Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν υπάρξει επίσημη παρουσίαση του νέου αποκτήματος της ομάδας.

 

Η  δήλωση προσχώρησης του κ. Τσίρου είναι η ακόλουθη:

 

Πριν 2 χρόνια συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές του 2015 με τον συνδυασμό Ναύπλιο Νέα Ελπίδα με επικεφαλή τον κ.Γραμματικόπουλο, παίρνοντας μέρος ενεργά στον αγώνα για τη διεκδίκηση της ψήφου των συμπολιτών μας ώστε να δημιουργήσουμε την νέα ελπίδα για το Δήμο Ναυπλιέων, όπως ήταν και το όνομα του συνδυασμού. Ο αγώνας αυτός έφερε την συγκεκριμένη δημοτική παράταξη στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας και εμένα στην θέση του επιλαχόντα σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο.

 

Μετά από 25 μήνες παρακολούθησης και συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας μας οι πεποιθήσεις μου περί συλλογικότητας που ευαγγελίζονταν η δημοτική παράταξη πήγαν πολύ γρήγορα περίπατο. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο οι διαφορετικές αντιλήψεις και πρακτικές που ακολουθεί ο επικεφαλής της μέχρι σήμερα παράταξης που ανήκω αλλά κυρίως η γενικότερη μη λειτουργία της δημοτικής παράταξης.

 

Πιστεύω ότι ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει τον εκλεγμένο Δήμαρχο και τις προτάσεις – αποφάσεις που λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο, να προτείνει λύσεις ενώ οφείλει να διαφοροποιείται με επιχειρήματα και σχέδιο στα σημεία τριβής της με την εκάστοστε Αρχή. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αποφασίζονται πάντα στα πλαίσια της συλλογικότητας και της δημόσιας λειτουργίας μιας δημοτικής κίνησης. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ο ρόλος και σκοπός της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να είναι η απουσία της από τις αποφάσεις, δεν μπορεί να είναι η μόνιμη άρνηση σε κάθε πρόταση και φυσικά δεν μπορεί να μην αντιπροτείνει κάτι εκεί που διαφωνεί.

 

Με την παρούσα δήλωση μου θέλω να ενημερώσω για την αποχώρηση μου από τον συνδυασμό Ναύπλιο Νέα Ελπίδα.

 

Η συμμετοχή μου ωστόσο στα κοινά καθώς και ο αγώνας για τον τόπο μας δεν σταματάει εδώ. Τουλάχιστον όχι σήμερα.

 

Θέλω να σας ενημερώσω ότι από σήμερα στρατεύομαι με την δημοτική κίνηση, Ναύπλιο Επόμενη Ημέρα, του Δημάρχου κ. Κωστούρου.

 

Η λειτουργία του Δήμου και της δημοτικής παράταξης που τον στηρίζει, έχει αποδείξει ότι ο σημερινός Δήμαρχος έχει το σθένος να διοικήσει και να ασκήσει τα καθήκοντα του διαφορετικά από ότι πίστευα, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ενάντια σε συμφέροντα και παλαιοκομματικές τακτικές. Η σταθερή του στάση απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το καλό του Δήμου και τον δημοτών όπως και ο καθημερινός του αγώνας είναι αποδεκτά από όλους.

 

Θέλω να δηλώσω σε όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, ότι καθημερινά προσπαθώ να αγωνίζομαι για όλα όσα είχαμε πει και είχαμε συμφωνήσει στις εκλογές του 2014 Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο σήμερα και ένα πολύ καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

 

 

5 σχόλια

    • Τρανταχτό όνομα; Για πες για πες μη μας κρατας σε αγωνία… Ο Τσετσεκος πάει στον Καμπόσο επειδή έκοψε το κυπαρίσσι; Ο Σχοινοχωρίτης στον Πλατή επειδή τον έβαλan στον πάγκο; Η Μπόμπου στον Νικητόπουλο λόγω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Η Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου στο ΚΚΕ μιας και διαδίδει ότι είναι αριστερή;

  1. Ναι, αλλά πόσο κόστισε η μεταγραφή δεν μας το λέτε. Τι προβλέπει το συμβόλαιο? Θα έχει και έξτρα μπόνους?

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια