Ο καθαρισμός της παραλίας της Καραθώνας από το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου

179 Likes
41 Shares
2 Comments

 

Η πρώτη δράση του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου «Ο Ξένιος Δίας», η οποία ήταν ο καθαρισμός της Καραθώνας την Τετάρτη 17 Μαϊου, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο λόγω μεγάλης συμμέτοχης των μελών όσο και λόγω αποτελέσματος. Από την «Ουτοπία» έως τον «Ασημακόπουλο» και από τη μεριά του δρόμου και προς τη θάλασσα δεν άφησαν ούτε μια γόπα.

 

Το Σωματείο ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα παιδιά από το 3sixty, το Xenon και το Rosso, τις κοπελιές από το Perivoli, τα ζουζούνια του tzitzi από το Allotino καθώς και τη Σόνια από τη Pension Dafni, η οποία διετέλεσε και χρέη φωτορεπόρτερ.

 

Όπως αναφέρουν τα μέλη του “Ξένιου Δία”: Το μήνυμα της εν λόγω δράσης είναι σαφές, διαχρονικό και αδιαπραγμάτευτο: Η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος αφορά όλους μας. Ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να γίνει συνείδηση τόσο σε εμάς, ως κάτοικοι αυτής της όμορφης πόλης, όσο και στους επισκέπτες μας. Ως σύλλογος δεσμευόμαστε για την διοργάνωση και άλλων ανάλογων δράσεων, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων.

 

 

 

 

2 Σχόλια
 • Ανώνυμος 19 Μάϊου 2017

  κι απο πανω καπνιζει η χωματερη

  3

  0
 • Ανώνυμος 18 Μάϊου 2017

  Μπράβο σας!

  2

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.