Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο Άργος

 

Αψηφώντας τη βροχή, απεργοί συμμετείχαν στη συγκέντρωση και την πορεία που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ Αργολίδας το πρωί της Τετάρτης στο Άργος με αφορμή τη γενική απεργία.

 

Στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Αγίου Πέτρου, κεντρική ομιλήτρια ήταν η Κατερίνα Παναγή, μέλος της γραμματείας Αργολίδας του ΠΑΜΕ και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μαρία Γκιόκα, από την Επιτροπή Αγώνα του Νοσοκομείου Αργολίδας, η Γιάννα Βλάχου από το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, ο Ηλίας Μαυριάς, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και ο Παύλος Αντωνόπουλος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

 

Στην πορεία που έγινε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης συμμετείχαν με τα τρακτέρ τους και μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου.

 

Την Πέμπτη, θα γίνει νέα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο (7 μμ).

 

Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση:

 

Το πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους.

Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές. Τα αντίμετρα που αναφέρει η κυβέρνηση είναι κοροϊδία. Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους. Μεγάλο κομμάτι των δήθεν αντίμετρων ενισχύει άμεσα μεγάλες επιχειρήσεις και όχι τους εργαζόμενους.

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αγρότες, νέοι και νέες, να βάλουμε φρένο στη διαρκή εξαθλίωση της ζωής μας, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών μας, να αγωνιστούμε για νέες διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια