Το νέο ΔΣ του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου – Οι πρώτες αποφάσεις που έλαβε

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου “Ο Ξένιος Δίας” που προέκυψε από τις εκλογές στις 21 Απριλίου.

 

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιχόπουλος Κωνσταντίνος (HARMONY)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παφύλιας Ιωάννης (DAFNI PENSION)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τάμπαση Αγγελική (ΗΛΙΟΘΕΑ)

ΤΑΜΙΑΣ: Παφύλιας Ιωάννης (DAFNI PENSION)

ΜΕΛΗ: Μπελίτσος Περικλής ( XENON)

Νικολακόπουλος Γεώργιος (ΑΛΛΟΤΙΝΟ)

Κωστοπούλου Δήμητρα (ΑΜΥΜΩΝΗ & ΑΔΙΑΝΤΗ)

Κωστόπουλος Αθανάσιος (ANDREWS & ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αντωνοπούλου Παναγιώτα (ΑΕΤΩΜΑ)

Βασιλόπουλος Βασίλης (LATINI)

 

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, κατά την πρώτη του συνεδρίαση στις 8 Μαϊου, αποφάσισε να οργανώσει τις δράσεις που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει κατά την διάρκεια της θητείας του ως ακολούθως:

 

1) Εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας καταλυμάτων – μελών.

2) Βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών καταλυμάτων – μελών.

3) Internet marketing της περιοχής μας.

4) Βελτίωση τουριστικών υποδομών της περιοχής μας.

5) Εταιρική – κοινωνική ευθύνη.

 

Οι ανωτέρω δράσεις θα εξειδικευθούν και θα αποφασιστούν κατά την Γ.Σ. του συλλόγου που θα διενεργηθεί τον Ιούνιο του 2017.

 

Αποφασίστηκε επίσης η βελτίωση της εικόνας και η ανάδειξη του έργου του Συλλόγου, όσον αφορά τα τουριστικά δρώμενα, μέσω της δημοσιοποίησης στα ΜΜΕ όλων των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν από δω και πέρα.

 

Λόγω όλων των ανωτέρω και στα πλαίσια της Εταιρικής – Κοινωνικής μας ευθύνης, το Δ.Σ. αποφάσισε σαν πρώτη δράση να προβεί στον καθαρισμό της Καραθώνας, εν όψει και της αρχής της τουριστικής περιόδου, στις 17/5/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00.

 

Το μήνυμα που θέλουν να δώσουν προς τα έξω είναι ότι ως τουριστικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται έντονα για την καθαριότητα της πόλης – περιοχής μας τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για κατοίκους της πόλης μας, στους οποίους συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς. Η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος αφορά όλους μας και συγκαταλέγεται στις βασικές μας αρχές και προτεραιότητες. Ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Καραθώνας, πέρα από την κοινωνική  ευθύνη, επιτυγχάνει και έναν από τους σημαντικότερους στόχους μας που είναι η βελτίωση των τουριστικών υποδομών της πόλης. Ταυτόχρονα αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων.

 

[email protected]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ 6979003192

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Η ΟΥΤΟΠΙΑ

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια