Δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες από το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

 

Το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών. Πρόκειται για την παροχή “Ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών”.

 

Σε πρώτη φάση προσφέρεται η ακόλουθη υπηρεσία:

 

– On -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

 

Υπηρεσία Ενημέρωσης Φορο-λογιστικών & Επιχειρηματικών θεμάτων της επικαιρότητας και της ισχύουσας νομοθεσίας με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr). Αλλά και υπηρεσία Online Συμβουλευτικής που παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να θέτουν Online ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν και απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα.

 

Η προσφερόμενη υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν ενώ είναι προσβάσιμη και μέσα από το portal του Επιμελητηρίου Αργολίδας, δεν απαιτείται υποδομή, είναι εύκολη στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη από την επιχείρηση. Επίσης παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως υποστήριξη στους εγγεγραμμένους χρήστες.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια