Με αίτηση 3 συλλόγων, το ΣτΕ ακύρωσε απόφαση λειτουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον Αργολικό

 

Με την υπ’ αριθμ. 907/2017 απόφαση, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση ακυρώσεως που ασκήθηκε για ακύρωση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο νησάκι Πλατειά στον Αργολικό Κόλπο, απέναντι από την Κάντια.

 

Η αίτηση ακυρώσεως είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2009 από το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού Ασχολουμένων με τον Τουρισμό, τον Εξωραϊστικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και τον Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας.

 

Η αίτηση έγινε κατά δύο Υπουργών (Αγροτικής Ανάπτυξης&Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής) καθώς και κατά της ανώνυμης εταιρείας «Ιχθυοκαλλιέργειες Αργολίδας Α.Ε.», που εδρεύει στα Βριλήσσια.

 

Με την εν λόγω απόφασή του το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της υιοθέτησε, με εξαιρετική τεκμηρίωση, το σύνολο των νομικών ισχυρισμών που πρόβαλε ενώπιον αυτού ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συλλόγων Απόστολος Παπακωνσταντίνου.

 

Δείτε εδώ την απόφαση του ΣτΕ.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια