Φεστιβάλ πολιτισμού, οινογνωσίας και γευσιγνωσίας για ένα μήνα στο Ναύπλιο

 

H “Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού” σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου στις ενότητες Πολιτισμός, Οινογνωσία, Γευσιγνωσία και Τουρισμός. Θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Η διοργάνωση θα γίνει από 2 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και θα καλύψει το χώρο της πλατείας Αριστοτέλη Ωνάση, στο λιμάνι, με 52 περίπτερα διαστάσεων 3,60 μ x 2 μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, παραγωγικές μονάδες της Πελοποννήσου ενώ θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα με την εμπορική προβολή, το φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί από πολιτιστικές, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι επιχειρήσεις – εκθέτες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με εκθεσιακό περίπτερο σε αυτό το σημαντικό γεγονός και να δώσουν την προοπτική που αξίζει στη δική τους δραστηριότητα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www.nafplio-festival.gr και στα τηλέφωνα 2752 029062, 697 9224813 Γεωργία Βλαχοκυριάκου, και 695 1091222 Απόστολος Χρονόπουλος.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια