Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους τίμησε τον απελθόντα πρόεδρο κ. Παναγιώτη Κωστάκη

 

Tην Τετάρτη 3 του Μάη στο Κέντρο «Απόλλων» στο Κεφαλάρι έγινε από τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους εκδήλωση για να τιμηθεί ο απελθόντας πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Κωστάκης για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του.

 

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα καθώς και ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σωτηρόπουλος εξήρε την προσφορά, το ήθος, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια του κ. Κωστάκη.

 

Ο τιμηθείς ευχαρίστησε το ΔΣ καθώς και όλους όσους συνεργάστηκε στα ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου.

 

Πρώτος έσυρε το χορό δείχνοντας το παράδειγμα αειθαλότητας, υγείας και ισχυρής θέλησης και έδωσε το έναυσμα για τρικούβερτο γλέντι..

 

Παρόντες στην εκδήλωση η σύζυγος του κ. Κωστάκη καθώς και ο καταξιωμένος επιστήμονας γιος του Προκόπης με τη σύζυγό του.

 

Την εκδήλωση τίμησε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου κ. Διδασκάλου ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στην προσφορά του κ. Κωστάκη. Φυσικά σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου και πολλοί συνάδελφοι .

 

Ο αποχαιρετισμός δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα χασαποσέρβικο και μπροστάρη τον Επίτιμο πλέον Πρόεδρό κ. Παναγιώτη Κωστάκη.

 

 

 

Για τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος
Η γενική γραμματέας Αικατερίνη Γεώργα – Κουμαδωράκη

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια