Μια ξεχωριστή γιορτή της Μητέρας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους…

 

Την Κυριακή 14 Μαϊου και ώρα 10:30 θα γίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας με την επιμέλεια της «Ομάδας Αλληλεγγύης» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Το πρόγραμμα

 

• Ομιλία από την Πρεσβυτέρα Βαρβάρα Μεταλληνού, Δρ Θεολογίας – Πτ. Φιλολογίας, Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» με θέμα: «Η Μάνα μπροστά στο ΧΡΕΟΣ».

 

• Αφιέρωμα στις μητέρες του παιδικού χωριού SOS της Βάρης.

 

Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά (Εύα Δημητριάδου εικαστικός και εθελοντές εικαστικοί και γο-νείς του σχολείου).

 

Βιωματικό εργαστήριο για μητέρες με θέμα: «Μητέρα ένας μεγάλος σταθμός ζωής». Εμψυχωτής Αριστοτέλης Κοΐνης, Ψυχολόγος, Κέντρο ψυχικής υγείας Γ.Ν. Άργους.

 

Βιωματικό εργαστήρι για μαθητές με θέμα: «Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί πάνω σε λογοτεχνικά κείμενα για τη μάνα». Εμψυχωτής Μιχαλόπουλος Γιώργος, Προϊστάμενος ΚΕΔΔΥ Αργολίδος.

 

Έκθεση ζωγραφικής, χειροτεχνιών και φωτογραφικού υλικού με θέμα τη μητέρα από τους μαθητές με την επιμέλεια εκπαιδευτικών του σχολείου.

 

Παρουσίαση ποιημάτων haiku και limericks με θέμα τη μητέρα από τους μαθητές με την επιμέ-λεια εκπαιδευτικών του σχολείου.

 

Παιχνίδια για μητέρες και παιδιά από τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής του σχολείου.

 

Τραγούδι για τη μητέρα από μαθητές με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού μουσικής του σχολείου.

 

Δώρα αγάπης από τους μαθητές του σχολείου για το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

 

Αναμνηστικά για τις μητέρες από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

 

Δώρα για τις μητέρες από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

 

Στηρίζουμε το έργο της αγκαλιάς συγκεντρώνοντας μόνο βρεφικές πάνες και βρεφικό γάλα στο κουτί στην είσοδο του σχολείου έως και την ημέρα της εκδήλωσης.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια