Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τατούλη: Η αλαζονεία και το ψέμα Καμπόσου ξεπερνά κάθε όριο

 

Ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων Αργολίδας (Χειβιδόπουλου Τάσσου, Σιδέρη Βασίλειου, Στεφανόπουλου Φάνη, Παναγιωτοπούλου Ελένης, Σαρρή Ιωάννη, Τζανή Αναστάσιου)

 

Δεν ανεχόμαστε την «παραφωνία» Καμπόσου

 

Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα, οφείλουμε να ξεπεράσουμε το λαϊκισμό, τον κομπασμό και την αλαζονεία.

 

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κ. Δήμαρχο ότι όταν αναφέρεται δημόσια ή προβάλλει συγχρηματοδοτούμενα έργα, έχει την υποχρέωση να τηρεί τους κανόνες δημοσιότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Σε ότι αφορά το δημόσιο απολογισμό των δράσεων του 2011 – 2016, στην πολυτελή έκδοσή του, θα έπρεπε να επιδείξει μεγαλύτερη ειλικρίνεια για την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να πει ξεκάθαρα στους πολίτες ότι το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Άργους, τα σχολεία του Ινάχου και του Κουτσοποδίου, καθώς και πολλά άλλα έργα στο Δήμο του, φέρουν την προσωπική σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη.

 

Η αλαζονεία και το ψέμα του ξεπερνά κάθε όριο όταν αναφέρει ότι ο Δήμος προμήθευσε τη Φιλαρμονική Άργους και τη Φιλαρμονική Νέας Κίου με καινούργιες στολές και καινούργια μουσικά όργανα, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι το έργο το χρηματοδότησε και το υλοποίησε η Περιφέρεια.

 

Στο παραλήρημα του πολιτικού του «ναρκισσισμού» παρουσιάζει τον εαυτό του σαν τον Δον Κιχώτη στο θέμα των απορριμμάτων. Ξεπερνά επίσης κάθε όριο πολιτικού «θράσους» όταν προσπαθεί να συγκρίνει την ολοκληρωμένη διαχείριση του έργου της Περιφέρειας με τη δήθεν δική του λύση, η οποία είναι έξω και πέρα από κάθε νόμιμη διαδικασία Ελληνικής ή Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

 

Έχει άλλωστε και ο ίδιος σημαντικές ευθύνες γιατί, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει πει, «αγνοούσε» το ΧΑΔΑ του Δήμου του και «ξέχασε» να τον δηλώσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αποτέλεσμα να μην νομιμοποιείται η Περιφέρεια να τον συμπεριλάβει στους ΧΑΔΑ που αποκατέστησε. Επιβάρυνε τόσο τη δημόσια υγεία των δημοτών του, όσο και το περιβάλλον και αυτό είναι ένα οδυνηρό γεγονός.

 

Ξέρει πολύ καλά, τόσο ότι το έργο της Περιφέρειας είναι το πιο φθηνό για τον πολίτη, το πιο φιλικό για το περιβάλλον και το πιο νόμιμο, όσο και ότι η προσπάθειά του να παραπληροφορήσει τους πολίτες θα πέσει στο κενό. Το όψιμο και έντεχνο ενδιαφέρον του προκαλεί μόνο θυμηδία.

 

Υ.γ.  Αλήθεια, ποιος είχε γράψει το σημείωμα που ανέγνωσε ο κ. Δήμαρχος κατά τη συνέντευξη τύπου;

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια