ΟΕΒΕ Αργολίδας: Καθολική συμμετοχή στην κυριακάτικη απεργία των καταστημάτων – Εξαίρεση οι ξένες πολυεθνικές

 

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας

 

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 υπήρξε καθολική συμμετοχή στην απεργία των καταστημάτων στην πόλη του Ναυπλίου και του Άργους, με εξαίρεση τα καταστήματα ξένων πολυεθνικών ομίλων που άνοιξαν και είναι αυτοί που πιέζουν ώστε να παραμείνουν ανοικτά 52 ή 30 Κυριακές το χρόνο.

 

Ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος δήλωσε κατηγορηματικά την αντίθεση του σε οποιαδήποτε προσπάθεια απελευθέρωσης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές και στην κυβέρνηση και για τις αποφάσεις που παίρνονται για εμάς χωρίς εμάς.

 

Η ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας εκφράζει για μια ακόμα φορά την πλήρη αντίθεσή της στην απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων 30 Κυριακές το χρόνο και τονίζει τις αρνητικές επιδράσεις και την απορύθμιση που θα επιφέρει στην αγορά και στις εγχώριες επιχειρήσεις.

 

Η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και λειτουργία τους 30 τις Κυριακές του χρόνου, προμηνύει μεγαλύτερη συρρίκνωση και περισσότερα λουκέτα για τις μικρές επιχειρήσειςκαι εγκυμονεί κινδύνους για την οικονομική και κοινωνική ζωή , τον οικογενειακό προγραμματισμό και την διαχείριση του ελεύθερου χρόνου.

 

 

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης
Ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια