Νέα ανακοίνωση της Περιφέρειας κατά Καμπόσου: Αναπτύσσει «κατινίστικη» ρητορική που προσβάλλει τους δημότες

 

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για τον οποίο αναφέρει: “…περιφερόμενος στα κανάλια αναπτύσσει μια ιδιαίτερα κοντόφθαλμη και «κατινίστικη» ρητορική, που προσβάλλει το θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και τους πολίτες του Δήμου του”.

 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διαχείριση και εκτέλεση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε ένα και μοναδικό στόχο. Να μεγιστοποιήσει το διαθέσιμο προϋπολογισμό και να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να εκτελεστεί στην Πελοπόννησο το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων όλων των εποχών.

 

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα δημοπρατήσει και ποιος θα επιβλέψει. Μοναδικό μας ενδιαφέρον αποτελεί η ανάπτυξη της Περιφερειακής Οικονομίας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με βάση τη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση και, κυρίως, τα οφέλη που εν τέλει θα καρπωθεί ο κάθε πολίτης.
Αυτό το γιγαντιαίο πρόγραμμα που έχει κατά πολύ ξεπεράσει το 1.5 δις. ευρώ έχει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη.

 

Ο κ. Καμπόσος, αντί να εκτιμήσει και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τη δυνατότητα που του δώσαμε, να χρηματοδοτήσει έργα στον Δήμο του, περιφερόμενος στα κανάλια αναπτύσσει μια ιδιαίτερα κοντόφθαλμη και «κατινίστικη» ρητορική, που προσβάλει το θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και τους πολίτες του Δήμου του. Τον Πέτρο Τατούλη δεν τον αγγίζει.

 

Δίνουμε οριστικό τέλος στην επικίνδυνη ανευθυνότητα και τις χωματερές

 

Με την ίδια ανεύθυνη και ρηχή προσέγγιση αντιμετωπίζει και το ζήτημα των σκουπιδιών. Περιφερειακή αρχή και Δημοτικές αρχές συνεργάστηκαν κατά τρόπο αγαστό όλη την προηγούμενη περίοδο προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την Πελοπόννησο όλων των εποχών. Μέχρι βέβαια που κάποιοι Δήμαρχοι, λίγοι και απομονωμένοι, θυμήθηκαν, επηρεασμένοι από τις υποσχέσεις για δήθεν διαθέσιμα κονδύλια που θα διαχειρίζονταν μόνοι τους, ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, επιμένοντας στην παρανομία και τις χωματερές!

 

Απέναντι στην ολοκληρωμένη διαχείριση που προσεκτικά σχεδιάσαμε, συμβατά με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις και σύντομα θα την δει να υλοποιείται, ο κ. Καμπόσος προβάλει την χωματερή του χθες. Συγκρίνει τραγικά ανόμοια πράγματα προσπαθώντας να πείσει ότι έχει φτηνές λύσεις. Σίγουρα η φτηνότερη λύση είναι να ρίξει τα σκουπίδια στη θάλασσα. Γιατί άραγε του έχει διαφύγει μια τέτοια επιλογή;

 

Προς το παρόν ας επικεντρωθεί στην κατάσβεση των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη στις παράνομες χωματερές του Δήμου του, οι οποίες με αποκλειστικά δική του ευθύνη λειτουργούν και επεκτείνονται.

 

 

5 σχόλια

  1. Ας πρόσεχες κε Τατούλη όταν στήριζες αυτό το σούργελο για πρόεδρο στην ένωση δημάρχων πελοποννήσου. Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε παλαιώθεν σου λέγαμε ότι είναι ένας ρηχός και ανεξέλεγκτος ναρκισσος., Ας πρόσεχε η Ελσα (κατά κόσμο Χοντρή)που αφού πρώτα το έχωσε αργόμισθο σε κάποιο γραφείο μέσης εκπαίδευσης στην Αθληνα μας τον έφερε στο Αργος Λυκειάρχη (απορίας άξιο για γυμναστης)…. Ας πρόσεχαν όλοι οι πολιτκοι ταγοι της πόλης (ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ-και όποιος ήταν του ΣΥΡΙΖΑ…) που παρέταξαν απέναντι σε ένα στρατό φανατισμένων σούργελων, από αστείες (ο ξαδελφος του ο Πλατης με κάποιον από το κυβέρι) μέχρι άοσμες και ανύπαρκτες αντίπαλες υποψηφιότητες (Νικιτόπουλος και συν αυτώ)., 62 % και λίγο πήρε…Τέλος ας πρόσεχαν και οι λεγόμενοι Αστοί Αργείοι αυτοδοιηκητικοί που δεν κατάλαβαν τίποτα απο την εκ του καλλκράτη αλλοιωση του εκλογικου σώματος. Το Αργος πλέον βαδίζει πλέον σε δρόμο έντονης παρακμής. Με τους ρυθμούς που κινήται πλεόν η ζωή η παρακμή θα είναι όλο και ποιό έντονη. Ακόμα ποιό έντονη θα είναι όταν σταματήσει η γενικευμένη κρίση (πισω από την οποια κρύβει τα χάλια του) Η ανάπτυξη που θα ακολουθησει δεν θα είναι γενικευένη αλλά ειδικη . Το μονο που θα έχει να προσφέρει η δημοτική αρχή θα είναι άφθονα like στις μεταξύ τους ανακοινώσεις στο fb και τα σουρεαλιστικα βιντεο του καμπόσου επί παντος επιστητου κάθε παρασκευή …. .

  2. Μη μου το πεις οι παλιοί μας φίλοι για πάντα φύγαν.
    Κι έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια