Ευρωπαϊκές γεύσεις από τους σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Άργους

317 Likes
124 Shares
0 Comments

 

Το ΙΕΚ Πελοποννήσου – Τουριστικής Σχολής του Υπ. Τουρισμού και συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας» εντυπωσίασαν το πλήθος κόσμου με τη διοργάνωση του φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων στην κεντρική πλατεία του Αργους, το Σάββατο το βράδυ.

 

Συγκεκριμένα οι καθηγητές Μαγειρικής της Τουριστικής Σχολής – ΙΕΚ Πελοποννήσου Τρ. Κουσιαφές  και Γ. Κλειδαράς  με τους μαθητές και μαθήτριές τους παρασκεύασαν και παρουσίασαν Ευρωπαϊκές γεύσεις με πιάτα διαφόρων χωρών όπου πρόσφεραν στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης του Αργους φέρνοντας έτσι την καθημερινή Ευρωπαϊκή γαστρονομία συγκεντρωμένη σε 1 μεγάλο πλατώ.

 

Το φεστιβάλ επισκέφθηκαν και συνεχάρησαν τους μαθητές και καθηγητές τους η κα Ντίνα Νικολάκου, η κα Άννα Μαντά, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αργους και πλήθος κόσμου.

 

Ενδεικτικά τα πιάτα που προσφέρθηκαν είναι τα παρακάτω:
Ελλάδα – σουβλάκι, Αυστρία – σνίτσελ, Ουγγαρία – γκούλας, Ισπανία -παείγια, Βέλγιο μύδια αχνιστά, Ιταλία -πίτσα, Γαλλία – κρέπες , Μάλτα – κουνέλι τηγανητό, Κύπρος σαλάτα με χαλούμι , Γερμανία – λουκάνικα με μπρέτσελ κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.