Το πρόγραμμα του 3ου φεστιβάλ των φιλαρμονικών στο Ναύπλιο

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA διοργανώνουν το “3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL” το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Μαΐου.

 

Φιλαρμονικές μπάντες και ορχήστρες, με παρελάσεις και συναυλίες, προσθέτουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη μας. Ένας οπτικοακουστικός συνδυασμός που θα διεγείρει τις ψυχές των θεατών – ακροατών του Φεστιβάλ.

 

Οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια οι μπάντες θα περιδιαβούν τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες και θα καταλήξουν στους χώρους συναυλιών του Φεστιβάλ.

 

Το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα ακολουθήσουν οι συναυλίες στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Την Κυριακή οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος. Οι παρελάσεις και τις δύο μέρες θα ξεκινήσουν στις 19.00 και οι συναυλίες στις 20.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 6 Μαϊου

Παρελάσεις (7 μμ) – Επίσημη τελετή έναρξης – Συναυλίες (8 μμ) 

 

Οι φιλαρμονικές μπάντες με σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια, θα παρελάσουν στους δρόμους της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου.

 

Η πρώτη μπάντα (Μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου) θα κατευθυνθεί από την οδό Πλαπούτα στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, θα συνεχίσει στη Σταϊκοπούλου και διασχίζοντας τη Φαρμακοπούλων θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η δεύτερη μπάντα (Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης) θα διασχίσει το μεγάλο δρόμο, θα φτάσει στην πλατεία Συντάγματος, θα ακολουθήσει την οδό Εθνικής Αντίστασης και θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η τρίτη μπάντα (Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας) θα διασχίσει την οδό Αμαλίας και από την οδό Δημητρίου Υψηλάντη θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η τέταρτη μπάντα (Υoung Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου) θα διασχίσει την οδό Ανδρέα Συγγρού με κατεύθυνση προς την παραλία, θα ακολουθήσει την οδό Μπουμπουλίνας και θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Αφού συγκεντρωθούν όλες οι μπάντες στην πλατεία Φιλελλήνων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα ακολουθήσει το συναυλιακό πρόγραμμα.

 

 

Κυριακή 7 Μαϊου – Πλατεία Συντάγματος

Παρέλαση (7 μμ) – Συναυλίες (8 μμ) 

 

Η φιλαρμονική μπάντα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου θα παρελάσει στους δρόμους της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος. Στις 20.00 θα ξεκινήσει το συναυλιακό της πρόγραμμα και αμέσως μετά ακολουθήσει συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπου και θα κλείσει και το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια