Ο Μπακέας ευχαριστεί Κωστούρο που τον έκανε πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ

 

Με επιστολή προς τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπακέας ευχαριστεί για την τοποθέτησή του στην προεδρία του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΔΟΚΟΙΠΑΝ):

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω δημόσια που με τιμήσατε με την πρότασή σας να αναλάβω την προεδρεία του ΔΟΚΟΙΠΑΝ.

 

Η θερμή σας στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αποτελούν για μένα την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, προκειμένου να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, με μεγάλη διάθεση προσφοράς και περίσσεια αγάπη, για την φροντίδα των παιδιών και των ηλικιωμένων του δήμου μας.

 

Ευχαριστώ και τους συναδέλφους μου, δημοτικούς συμβούλους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, υπερψηφίζοντας την πρότασή σας.

 

Δεσμεύομαι ότι θα επιτελέσω στο ακέραιο και με αίσθημα πλήρους ευθύνης το θεσμικό μου ρόλο και ελπίζω να συμβάλω με τις θέσεις και τις απόψεις μου, στην λήψη επωφελών αποφάσεων για την λειτουργία του, τόσο ευαίσθητου, νομικού προσώπου του δήμου μας.

 

Η κοινή προσπάθειά μας θα συνεχισθεί με το ίδιο σθένος, και από την νέα μου θέση, κι ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια