Πολίτες της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών απέτρεψαν πλειστηριασμό καταστήματος στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου

 

Για δύο περίπου ώρες το απόγευμα της Τετάρτης (3 μμ – 5 μμ), περισσότερα από 15 μέλη της «Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος Αργολίδας» βρέθηκαν έξω από την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου με σκοπό να αποτρέψουν πλειστηριασμό καταστήματος στην Άρια.

 

Τελικά τα κατάφεραν. Δεν επέτρεψαν στο συμβολαιογράφο να μπει μέσα για να γίνει ο πλειστηριασμός.

 

Αν και έξω από τα Δικαστήρια υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί, δεν επενέβησαν. Την επόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου άλλος πλειστηριασμός και τη μεθεπόμενη στο Ειρηνοδικείο Άργους.

 

Όπως ανέφερε στο κάλεσμά της για τη σημερινή συγκέντρωση στα Δικαστήρια η «Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος Αργολίδας»:

 

«Καλούμε τους πολίτες της Αργολίδας να βρίσκονται στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου γιατί διεξάγονται κρίσιμοι πλειστηριασμοί επαγγελματικών χώρων συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες. Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις».

 

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια