Δυσφημείται τουριστικά το Ναύπλιο: Δίπλα στην έκθεση των γιοτ, οι τουρίστες πληρώνουν τις δημοτικές τουαλέτες

725 Likes
76 Shares
7 Comments

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας  www.protothema.grέκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες που επισκέφτηκαν το Ναύπλιο, όταν λίγο πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο τους θέλησαν να κάνουν την φυσική τους ανάγκη στις δημοτικές τουαλέτες που βρίσκονται στο λιμάνι.

 

Στην είσοδο, μία γυναίκα ζητούσε 2 ευρώ στον καθένα (χωρίς απόδειξη) προκειμένου να τον αφήσει να τις χρησιμοποιήσει.

 

Οι τουρίστες σχηματίζουν ουρά έξω από τις δημοτικές τουαλέτες. Όταν έρχεται η σειρά τους δίνουν 2 ευρώ στην δημοτική υπάλληλο η οποία τους αφήνει να περάσουν. Προκειμένου να της ξεφύγει κάποιος η γυναίκα κάθεται με αυστηρό ύφος στην είσοδο και έχει απλωμένο το χέρι της απαγορεύοντάς τους την είσοδο.

 

Από την πλευρά του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου αναφέρει πως οι Δημοτικές Τουαλέτες είναι δωρεάν, ουδέποτε ο Δήμος Ναυπλιέων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου καθόρισε οποιαδήποτε αντίτιμο για την χρήση δημοτικών τουαλετών. Η πράξη που αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η εν λόγω κυρία καμία εργασιακή σχέση δεν έχει με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και το Δήμο Ναυπλιέων.

 

Όπως και να ‘χει, χαμένο από την όλη η υπόθεση είναι το Ναύπλιο, που δυσφημείται τουριστικά. Οι δημοτικοί “άρχοντες” (δημοτική αρχή και αντιπολίτευση), το λιμεναρχείο, οι πολίτες δεν μπόρεσαν να δουν λίγα μέτρα παραπέρα από τη φανταχτερή έκθεση των γιοτ…

7 Σχόλια
 • Χρανιολας 2 Μάϊου 2017

  Να δεις που θα τη μονιμοποιησουνε την κωλοεισπρακτορισα

  1

  1
 • Χρανιολας 2 Μάϊου 2017

  Ουτε να χεσουνε δε αξιζετε……

  2

  0
 • Χρανιολας 2 Μάϊου 2017

  Το κατουρημα δυο ευρω…..το τιναγμα ή ποσο?……αμα τον επαιζε κανεις μεσα υπηρχε εξτρα χρεωση? …..παρακαλω αναρτηση με πληρη τιμοκαταλογο την επομενη φορα…..αθανατο κωλοπλενικο επιχειρηματικο πνευμα……η βαρια μας βιομηχανια……!!!!!! Ημαστε στο τεταρτο κ παμε φουλ για πεμπτο μνημονιο…..εκει μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος!!!!!!

  1

  1
 • Παπαγεωργόπουλος Γιώργος 2 Μάϊου 2017

  Δηλαδή, στο περίπου σχεδόν όλοι, μάλλον υιοθετούμε το σενάριο της “”απατεώνισσας””? Το σενάριο της μαύρης ανασφάλιστης, αδήλωτης εργασίας δεν παίζει? Μήπως θα ήταν χρήσιμη και η άποψη της κ. προέδρου του ΔΟΠΑΤ που τυγχάνει να είναι και στέλεχος του Σ.Ε.Π.Ε.?

  4

  0
 • Ανώνυμος 1 Μάϊου 2017

  Με αφορμή αυτό το γεγονός πάω λίγο παραπέρα…δεν είναι καιρός να σκεφτούμε πώς θα αποκτήσουμε μόνιμο τουρισμό και όχι της μίας φοράς;Γιατί αν πέσουν οι τιμές,αν γίνει καλύτερη η εξυπηρέτηση κι αν παρέχει η ίδια η πόλη ομορφιά και καθαριότητα(όχι δυσάρεστες οσμές και σκουπιδαριό) ο άλλος είτε Έλληνας είτε από το εξωτερικό θα την επισκέπτεται ξανά και ξανά.Έτσι χτίζεται ο τουρισμός, αργά και μεθοδικά.Όχι να του τα φάμε όλα του άλλου με την πρώτη φορά…

  7

  0
 • Ανώνυμος 1 Μάϊου 2017

  Την απατεώνισσα θα την τιμωρήσουν ή τρεις λαλούν και δυο χορευουν;

  4

  1
  • Κατουρλής 1 Μάϊου 2017

   Το θέμα δεν είναι μόνο να τιμωρήσουν αυτήν την απατεώνισσα αλλά πως μπόρεσε αυτή και πήγε εκεί κ έλεγε ότι καθαρίζει. Τέτοια μέρα με τόσο κόσμο ποιος έχει την ευθύνη για την καθαριότητα στις τουαλέτες ή μήπως όλο το τριήμερο είναι στον αυτόματο και θα έχουν βρομίσει τα πάντα?

   11

   0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.